fbpx
Начало » България » „Ела и порасни с нас“ е темата на 9-тото издание на „Кариера в България. Защо не?“

„Ела и порасни с нас“ е темата на 9-тото издание на „Кариера в България. Защо не?“

  • netpro
  • 31 авг. 2016
  •  Коментарите са изключени за „Ела и порасни с нас“ е темата на 9-тото издание на „Кариера в България. Защо не?“
4KBG-2016-Ad-1200x630

Деветото поредно издание на форума ще се проведе на 9 септември 2016 г. в Интер Експо Център в София. Събитието е безплатно, а в момента на http://www.karieravbulgaria.com/forum-2016 тече безплатната регистрация за всички българи с опит или образование в чужбина, които искат да научат повече за възможностите за професионална реализация в България. Събитието за 5-та поредна година е под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелиев и с подкрепата на Държавна агенция за българите в чужбина.

Основните компоненти на форума са кариерно изложение с над 80 топ работодатели в България и семинарна програма. В нея се създава платформа за споделяне на идеи, умения, опит и контакти и се показват мотивиращи истории на хора, реализирали се успешно в България.

Форумът ще бъда открит от големия български актьор, драматург и режисьор Камен Донев. Семинарната програма включва дискусии на основни теми, свързани с динамичната бизнес среда в България и възможностите за развитие у нас. Лекторите на панелните теми са водещи мениджъри, предприемачи и експерти в редица чуждестранни и български компании.

Събитието ще представи и “Кафе на секторите”, в което са поканени водещи експерти oт различни сектори, които по време на обедната почивка в неформалната среда на нетуъркинг зоната ще споделят своя опит и съвети за развитие в определени сектори. Сферите са Предприемачество, ИТ, Маркетинг и Реклама, НПО, Наука и иновации, Инженерство, Образование, Изкуство, Архитектура, Финанси и Право.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top