fbpx
Начало » България » ЕДЛАНТА обявява видео конкурс с награда ваучер за самолетен билет до България

ЕДЛАНТА обявява видео конкурс с награда ваучер за самолетен билет до България

  • netpro
  • 26 ное. 2015
  •  Коментарите са изключени за ЕДЛАНТА обявява видео конкурс с награда ваучер за самолетен билет до България
students

ЕДЛАНТА обявява видео конкурс с награда ваучер за самолетен билет до България. 

Условия на играта:

Запишете кратко видео от любимото ви място в града, в който учите и живеете в момента (учебното ви заведение, парк, спортна зала, дневно или нощно заведение, място за разходки и други, по ваш избор)! Може да си направите селфи видео или да ви снима ваш приятел, а заснетото трябва да е с времетраене от 2 до 3 минути.

Какво да е вашето послание?

Представете се. Разкажете с няколко думи къде учите и каква е вашата специалност. Какво ви допада в съответния град и страна. Работите ли и какво. Как прекарвате свободното си време. Какво ще посъветвате бъдещи студенти, които ще учат във вашия град и съответно във вашия университет. За финал изпратете поздрав на ваши близки и приятели и на вашите консултанти от ЕДЛАНТА.

Видеата ще бъдат споделяни във facebook страничката на ЕДЛАНТА – https://www.facebook.com/edlanta.bg както и на специално създадения Vbox7 канал http://www.vbox7.com/edlanta 

Оценяването ще бъде на принципа  – най-много харесвания, сумарно и от двете социални платформи. Този, който събере най-много лайкове, ще спечели ваучер за самолетен билет до България на стойност 250 евро. При равен брой харесвания, ще изтеглим печелившия чрез жребий. Можете да изпращате вашите видеа по мейл yourvideo@edlanta.com или чрез фейсбук www.facebook.com/edlanta.bg до 31 декември 2015 г. Победителят от първия видео конкурс ще обявим на facebook страница на ЕДЛАНТА на 15 януари 2016 г.  

ВАЖНО: Право на участие имат само тези студенти, които са кандидатствали в университет в чужбина с помощта на консултантска агенция ЕДЛАНТА.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top