fbpx
Начало » Новини » Дядо Коледа ще се появи за децата в трамвай в София

Дядо Коледа ще се появи за децата в трамвай в София

  • netpro
  • 19 дек. 2016
  •  Коментарите са изключени за Дядо Коледа ще се появи за децата в трамвай в София
o-SANTA-CLAUS-LIST-facebook

В продължение на една седмица ретро трамвайчето в София ще се превърне в Коледното и ще се движи от площад „Възраждане” до площад „Журналист” и обратно.

Всички деца, които искат да пътуват с Дядо Коледа, да пеят с него песни, да слушат приказки и да получат подаръци, могат безплатно да се повозят (както и родителите им).

На 19 декември в 12.00 часа на площад „Възраждане” ще се открие „Коледна феерия 2016 г.“, в която ще участват състави от Националния дворец на децата, Дядо Коледа и Снежанка. Коледното ретро трамвайче тръгва в 12:15 часа от площад „Възраждане“, като спира на площадите „Македония“, „Гарибалди”, „Славейков”, бул. „Васил Левски”, УАСГ и площад „Журналист“. До 16:00 часа ще се движи по този маршрут, като точното разписание може да се намери на всички спирки.

На 20, 21 и 22 декември трамваят ще се движи от 14:00 до 18:00 часа, за да могат децата след детска градина и училище да се качат на него. В петък, 23 декември, Коледният трамвай ще се движи от 13:00 до 17:00 часа. Трамвайчето има 115-годишна история, съобщават организаторите.

Източник: БГНЕС

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top