fbpx
Начало » България » Дъщерята на президента Петър Стоянов е високоплатен кадър в чужбина

Дъщерята на президента Петър Стоянов е високоплатен кадър в чужбина

  • Milena Uzunova
  • 07 авг. 2017
  •  Коментарите са изключени за Дъщерята на президента Петър Стоянов е високоплатен кадър в чужбина

Петър Стоянов е щастлив баща – дъщеря му Теофана, освен красива, е и неприлично богата за скромните си 27 години. Причината за късмета на Фани обаче не са връзките на татко ѝ, а нейната упоритост над учебниците.

Оказа се, че малко известната за обществото президентска наследница вече две години върти парите на богатите и известните като служител на елитната банка „Ротшилд” в Лондон. Проверката показа, че Теофана, която в момента е най-младият служител на отговорен пост в един от най-старите европейски трезори, се подписва под 40 000 евро месечна заплата, или € 480 хиляди на година, което е почти 1 милиона български лева, твърди “Таблоид”.

Простата сметка показа, че умения на Теофана ѝ носят по точно 2 хиляди евро на ден! „Докато мама работеше в Световната организация за интелектуална собственост в Женева, аз завърших там международното училище. В Англия учих в London School of Economics. Бакалавърската ми степен бе по международни отношения, а магистърската – по право, социология и антропология.

Бяха ме приели и в Оксфорд, но аз предпочетох този курс в London School of Economics, защото се интересувах от правните системи на различните държави, дори от племенни обичаи. Мечтаех да работя в международни хуманитарни или неправителствени организации, но се оказах в банка „Ротшилд”. Вече две години съм там и съм много доволна”, гордо обяви фаталната брюнетка.

Пловдивчанката призна, че истински богатите хора, с които се сблъсква покрай работата си, са най-малко претенциозни. Милиардерите я впечатляват с непосредствеността си и истински позитивизъм, както и с уважението
към околните, което демонстрират.

Източник: burgasnovinite.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top