fbpx
Начало » Бакалавър » Кандидатстване Бакалавър » Дни на италианското образование ще се проведат този уикенд в София

Дни на италианското образование ще се проведат този уикенд в София

  • netpro
  • 09 окт. 2015
  •  Коментарите са изключени за Дни на италианското образование ще се проведат този уикенд в София
italy large

Изложението Study in Italy 2015 събира за четвърта поредна година едни от най-добрите университети от Италия, за да представят предимствата на италианското висше образование. Събитието е част от иницативата „Седмица на италианския език и култура“, ще се проведе под патронажа на “Италиански културен институт” и “Италианска търговска камара”.

В изложението ще участват някои от водещите висши училища в Италия: Politecnico di Milano, Universita Cattolica del Sacro Cuore, Istituto Europeo di Design, University of Rome Tor Vergata, NABA, Domus Academy, John Cabot Unviersity, University of Pisa, Ca Foscari University of Venice и University of Eastern Piedmont.

Събитието Study in Italy – „Дни на италианското образование“ ще се проведе този уикенд – на 10 и 11 октомври в „Интерпред”, София, от 11 до 17 часа.

В рамките на изложението ще имате възможността да се срещнете и да разговаряте лично с представители на водещи университети в Италия. Задайте своите индивидуални въпроси и научете повече за специалностите, които се предлагат, необходимите документи и изисквания за прием, таксите за обучение, стипендии и крайни срокове за кандидатстване.

Изложението има и съпътстваща програма от презентации на всички участващи учебни заведения. Горещо ви препоръчваме да посетите тези презентации и да се информирате  за условията на обучение в кампусите на университетите и студентския живот в Италия.

Всички, които посетят Дни на италианското образование след предварителна регистрация на www.studyinitaly.bg, участват в томбола за два двупосочни билета до Рим, осигурени с любезната подкрепа на Alitalia, и три ваучера за езикови курсове, осигурени от Италиански културен институт.

За присъствате е необходимо да си направите предварителна регистрация. За целта трябва да използвате този линк. Входът за събитието е напълно БЕЗПЛАТНЕН.

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top