fbpx
Начало » България » Десетки стипендии за безплатно образование дават от SoftUni Digital

Десетки стипендии за безплатно образование дават от SoftUni Digital

  • bobi
  • 25 юни 2018
  •  Коментарите са изключени за Десетки стипендии за безплатно образование дават от SoftUni Digital

Първата цялостна програма по дигитален маркетинг в България се завръща с третото поредно издание, стартирайки тази есен. Приемът вече е отворен, като организаторите споделят, че очакват над 5000 кандидат-студенти. Програмата на SoftUni Digital e подходяща за напълно начинаещи и ще стартира с безплатния курс Marketing Fundamentals, воден от едно от най-изявените имена в дигиталната сфера – Георги Малчев. Десетки стипендии за безплатно обучение в програмата са предвидени за най-успешните участници в курса на Малчев.

Програмата ще обхваща общо 9 курса, водени от едни от най-известните експерти – Георги Малчев ще въведе участниците в основите на маркетинга с безплатния курс Marketing Fundamentals, Василена Вълчанова ще ги запознае с тънкостите при Content Marketing-a, Жюстин Томс – с E-mail Marketing-a, след това в програмата следват Facebook Marketing с Бисер Вълов, Google AdWords с Мартин Войнов, SEO с Генадий Воробоьв, след което заедно със Симеон Емануилов двамата ще водят курса Google Analytics. След него е Digital Creative с Ангел Искрев и програмата ще завърши с курса E-commerce, който ще се води от Димитър Савов. Участниците ще упражняват придобитите знания върху действителни бизнес проблеми, придобивайки на практика реален опит още по време на съответния курс.

Всички курсисти ще получат сертификати от SoftUni Digital и Google при преминаването на конкретните курсове с оценка над Мн. Добър 5. Цялостната програма по дигитален маркетинг на SoftUni Digital е официално призната и подкрепена от Kingsland University, САЩ.

През летните месеци се предвиждат девет безплатни събития, целящи да въведат напреднали и средно начинаещи в основните дисциплини на дигиталния маркетинг.

Кандидатстването за програмата е отворено, програмата е подходяща за напълно начинаещи и ще стартира есента, местата са ограничени, можете да намерите подробна информация на страницата на SoftUni Digital.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top