fbpx
Начало » Бакалавър » Ден на холандското образование предстои в София

Ден на холандското образование предстои в София

  • netpro
  • 28 сеп. 2015
  •  Коментарите са изключени за Ден на холандското образование предстои в София
Netherlands

На 01.10 /четвъртък/ за трети пореден път в София се организира събитието „Ден на Холандското Образование“ от UNIFY, с подкрепата на посолството на Нидерландия в България и посланикът Том ван Оорсхот. На събитието ще присъстват най-добрите университети към момента в Холандия, както изследователски, така и университети по приложни науки, които предлагат голямо разнообразие от бакалавърски и магистърски програми на английски език в сферата на медицината, правото, психологията, анимацията, модния дизайн, логистиката, туризма, хотелиерския мениджмънт, бизнес мениджмънта, водния мениджмънт, имформационни технологии, игрите и медията, инженерството и т.н.

На събитието можете да се запознаете с представителите на висшите училища и български студенти, които успешно учат в Холандия в момента. Те ще разкажат от първа ръка „какво е да си български студент в Холандия“.

В програмата на събитието са предвидени презентации и игри от всички университети, които ще ви помогнат да разберете повече за методите на преподаване в Холандия, а от организаторите UNIFY ще може да разберете всички детайли и моменти, които ви очакват в процеса на кандидатстване и заминаване в Холандия.

 

Изложението ще е отворено на 01.10/четвъртък/ от 10:00 до 17:00. То изисква задължителна предварителна регистрация от тук -> http://unify.bg/registration/ .

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top