fbpx
Начало » България » Ден на Бош в Лесотехническия университет в София

Ден на Бош в Лесотехническия университет в София

  • netpro
  • 24 мар. 2017
  •  Коментарите са изключени за Ден на Бош в Лесотехническия университет в София
IMG 0103

София – На 09.03.17 г. се проведе събитие под надслов „Ден на Бош в Лесотехническия университет“. Мероприятието беше организирано от факултет „Горска промишленост“ и направление „Електроинструменти“ на фирма Роберт Бош ЕООД.

Студентите от специалностите Технология на дървесината и мебелите и Инженерен дизайн“ имаха възможност да се запознаят с последните иновации при електроинструментите, които са важна част от задължителното оборудване на всяка фирма, занимаваща се с производство, търговия и монтаж на мебели и изделия от дървесина. 

Събитието бе посрещнато с голям интерес. В препълнената зала за демонстрации бяха представени над 30 модела ръчни електроинструменти Bosch, обособени на четири работни станции: 

–          Акумулаторни електроинструменти за завиване и пробиване;

–          Електроинструменти за шлайфане;

–          Електроинструменти за разкрояване;

–          Електронна измервателна техника. 

Студентите имаха възможност да работят с всеки от представените електроинструменти. С цел дългосрочно подпомагане на практическите занятия на възпитаниците от факултет „Горска промишленост“, фирма Роберт Бош направи дарение на ръчни електроинструменти за завиване и пробиване, разкрояване и фрезоване. Ректорът на Лесотехническия университет проф. д-р Иван Илиев потвърди готовността на ЛТУ за бъдещи съвместни инициативи с Бош, насочени към подобряване на практическото обучение в университета.  

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top