fbpx
Начало » Любопитно » Декември – вълшебството, от което се нуждаем

Декември – вълшебството, от което се нуждаем

  • netpro
  • 23 дек. 2016
  •  Коментарите са изключени за Декември – вълшебството, от което се нуждаем
Baduwn CYAAHavO

Декември отново е тук и отново се питаме кога измина почти година, как стигнахме толкова бързо до последния лист в календара, ние ли сме започнали да препускаме през животите си или времето забързва хода си с всяка изминала година.

Ето ни отново тук, на прага на най-топлите и уютни празници и на прага на още една нова година, изпълнена с неясноти, но и с много надежди. Отново “онова вълшебно време от годината” е тук и се надявам всички да вземем максималното от тези магични декемврийски дни.

Защото декември е уют, дом, топлина, аромат на мандарини и канела. Декември е семейство, запалена камина, блещукащи лампички и детски смях. Декември е непоискана добрина, жест, грижа за другите. Декември умее да извади на показ най-добрата версия на всеки един човек.

Ето защо точно този декември трябва да започнете да правите всичко, което ви се иска. Купете си онзи самолетен билет, обадете се на бабата, която не сте чували отдавна, украсете целия си дом с гирлянди, носете топли шапки, пийте греяно вино, смейте се много.

Защото декември е константа и идва всяка година, но ние и близките ни хора не сме константа и не знаем още колко празници ще можем да споделим заедно, в една стая, в една държава, в един континент… и на тази земя.

Нека си пожелаем един снежен, приказен и уютен декември, изпълнен с добрина и обич, защото всички хора заслужават именно такъв завършек на тази година!

Източник: Edna.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top