fbpx
Начало » България » В сряда изтича срокът за кандидатстване за стипендиите на БФБ-София

В сряда изтича срокът за кандидатстване за стипендиите на БФБ-София

  • netpro
  • 29 сеп. 2015
  •  Коментарите са изключени за В сряда изтича срокът за кандидатстване за стипендиите на БФБ-София
euro-96289 640

Утре (сряда), 30 септември 2015 г., е крайният срок за подаване на документи за стипендиите на Българска фондова борса–София. Институцията обяви конкурс за две стипендии за подпомагане явяването на изпит за първо ниво на професионалната акредитация Chartered Financial Analyst (CFA). Отпускането на стипендиите е част от инициативите на БФБ-София за по-добро финансово образование в България и се провежда за втора поредна година. Стипендиите покриват ранната такса за регистрация за изпита и ще бъдат предоставени на кандидати, които се явяват за първи път на изпита. За да бъдат допуснати до конкурса, кандидатите трябва да имат завършена или да са последна година бакалавърска степен, или да имат четиригодишен професионален опит. Конкурсът е отворен и за кандидати, които отговарят на условията и като комбинация от образование и професионален опит, който е натрупан в последните четири години. Всички изисквания са достъпни на страницата на БФБ.

Конкурсът се провежда в два кръга: подбор по документи, при който ще бъдат допуснати единствено кандидатите, отговарящи на изискванията, и изпит, който ще се проведе на 10 октомври 2015 г. Кандидатите трябва да представят: попълнена форма за кандидатстване, актуална автобиография, диплом или академична справка удостоверяващи изискванията за образование и мотивационно писмо.

Документите трябва да бъдат изпратени на адрес bse@bse-sofia.bg със следния текст: CFA Scholarship 2016. Телефон за контакт: +359 2 937 09 60.

Детайлна информация за предлаганите стипендии е достъпна и на страницата на БФБ.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top