fbpx
Начало » Любопитно » Във ВУЗФ започва конференция на тема „Иновациите: двигател за икономическия растеж – 2015”

Във ВУЗФ започва конференция на тема „Иновациите: двигател за икономическия растеж – 2015”

  • netpro
  • 22 окт. 2015
  •  Коментарите са изключени за Във ВУЗФ започва конференция на тема „Иновациите: двигател за икономическия растеж – 2015”
VUZF

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) е организатор и домакин на Третата научна конференция на тема „Иновациите: двигател за икономическия растеж – 2015, която ще се проведе на 26 октомври 2015 г. в зала 501 на ВУЗФ, гр. София, ул. Гусла № 1.

Тази година научният форум е посветен на постигнатите резултати от  изпълнението на проект „Повишаване качеството на образованието и на научните изследвания в областта на бизнес инженерството за изграждане на икономика, основана на знанието (иновациите) и финансите“. Проектът е финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ и се осъществява от ВУЗФ в партньорство с Института за икономически изследвания към Българската академия на науките.

Научната конференция ще бъде открита от посланика на Израел в България Н.Пр. Ирит Лилиан и от ректора на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов.

Акцентът на форума ще бъде поставен върху научните резултати в сферата на бизнес иновациите, по-специално на иновациите във финансовия сектор и във външнотърговската дейност. В дискусията ще се включат преподаватели, докторанти и изследователи от ВУЗФ, БАН и други университетски центрове. Гости на конференцията ще бъдат български и чуждестранни експерти, представители на държавните институции, на бизнеса и на академичните среди.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top