fbpx
Начало » Бакалавър » Всичко, от което се нуждаете е на едно място – в университета Middlesex

Всичко, от което се нуждаете е на едно място – в университета Middlesex

  • myotova
  • 15 дек. 2021
  •  Коментарите са изключени за Всичко, от което се нуждаете е на едно място – в университета Middlesex

Изборът на обучение в чужбина е голямо решение, но не смятаме, че има по-добро място да си международен студент от университета Middlesex. С кампуси също в Дубай и Мавриций, нашата общност се простира отвъд Лондон.

Всичко, от което се нуждаете е на едно място в нашия кампус в северен Лондон. Освен това сме само на 30 минути от центъра на Лондон – най-добрият град в света за студенти – и ние ви помагаме да се възползвате максимално от него.

Нашият подход към преподаването и ученето

Ние преподаваме, използвайки примери за иновативна практика и нови изследвания тук. Това, което научавате в курса си, е от значение за това, което се случва сега и ще ви помогне да окажете влияние върху бъдещето. Това означава, че изграждате специализирани умения и развивате гъвкава перспектива за вашата кариера.

Пригответе се за кариерата си

Лондон е най-доброто място за вашата кариера, независимо от вашия сектор. Обучавайки се в нашия кампус в Хендън, ще имате многонационални компании и иновативни стартиращи предприятия на прага си.

Ще ви подкрепим да намерите работни места във водещи компании по време на обучението си. Ако сте предприемач с големи планове, ние ще ви дадем инструментите, от които се нуждаете, за да стартирате успешно кариерата си.

Нашата изключителна общност

Ние сме глобална общност от студенти, възпитаници и служители, които се грижат за бизнеса, изкуството и света. Като студенти в Middlesex, ние ви даваме насоки и вдъхновение да бъдете новатори и шампиони в това, което правите.

Какво казват нашите студенти

„Присъствах на ден на отворените врати в Middlesex и веднага се почувствах като у дома си”

Ловиса Стрид, Швеция, бакалавърска степен по творческо писане и журналистика.

„Да бъда студент в Лондон беше моята мечта. Това преживяване разшири хоризонта ми и ми показа колко голям и пълен с възможности е светът.”

Александра Филипова, България, бакалавърска степен по реклама, връзки с  обществеността и брандинг.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top