fbpx
Начало » Магистър » Кандидатстване магистър » Вземи стипендия на стойност 800 паунда за магистратура

Вземи стипендия на стойност 800 паунда за магистратура

 • Lyubina Panayotova
 • 28 сеп. 2018
 •  Коментарите са изключени за Вземи стипендия на стойност 800 паунда за магистратура

От University of Sunderland дават допълнителна стипендия в размер на 800 паунда, ако кандидатствате за магистърска програма до средата на октомври

 

University of Sunderland предлага 63 магистърски програми и много възможности за стипендия и финансиране на обучението. Университетът има 3 кампуса (два от които в Съндърланд и един в Лондон). Магистърски програми на университета са в следните направления: Art, Business,Computing, Design, Education, Engineering, English, Environment, Health and Clinical Sciences, History, Journalism and Public Relations, Languages, Law, Media, Pharmacy and Pharmaceutical Science, Psychology, Social Sciences, Sports and Exercise Sciences, Tourism.

University of Sunderland, разположен в Североизточна Англия се състои от 19 500 студенти, които са записани в редовна или задочна форма на обучение. Той е иновативен и модерен университет с високи стандарти на преподаване, изследване и студентска подкрепа. Нашите съоръжения са сред най-добрите в Обединеното кралство. Те включват спортен център (стойност на инвестицията – 12 млн. паунда), нов научен комплекс (8,5 млн. паунда) и вероятно най-добрият медиен център в страната. Нашият план за развитие на кампуса в размер на 75 млн. паунда гарантира, че разполагаме с удобства, които отговарят на нуждите на всеки съвременен студент.

University of Sunderland има силни връзки с индустрията и бизнеса и работи в тясно сътрудничество с някои от водещите световни компании като Microsoft, British Airways, Sage, Nissan UK, British Telecom, GlaxoSmithKline, AstraZeneca и Sanofi-Aventis.

 

Още от предимствата на University of Sunderland:

 • Учи в топ 100 университет във Великобритания – Sunderland заема 74-то място за 2019 според престижната класация The Guardian.
 • 94% от завършилите студенти започват работа до 6 месеца от дипломиране.
 • 40% международни студенти.
 • Можете да финансирате образованието си със студентски заем, предоставен от Student Loans в размер на 10 260 паунда на година.

 

Единственото условие, за да се възползвате от стипендията Postgraduate Cash Scholarships на стойност 800 паунда, е да кандидатствате директно до университета. Свалете апликационен формуляр оттук и изпратете на europe@sunderland.ac.uk. 

 

Изисквания за прием в магистърска степен:

 • Образование – Бакалавърска степен с мин. успех 4.00
 • Езикови компетенции – IELTS с мин. 6.0
 • Препоръки – 2 бр.
 • Трудов стаж – само за MBA програмата
 • Апликационна форма

 

Повече информация и съвети за кандидатстване можете да получите от Регионалния офис на университета за Европа:

Телефон: 0030 210 92 12 885

europe@sunderland.ac.uk

www.sunderland.ac.uk

 

Разберете повече за обучението в магистърска степен в … от Светла Гърчова, герой от рубриката ни „Студентски живот“:  Студентски живот: Следвайте мечтите си и бъдете упорити!

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top