fbpx
Начало » Бакалавър » Вечер на холандското образование, организират от UNIFY

Вечер на холандското образование, организират от UNIFY

  • netpro
  • 23 февр. 2016
  •  Коментарите са изключени за Вечер на холандското образование, организират от UNIFY
Netherlands

За четвърти пореден път, UNIFY реши да организира най-интригуващото събитие в сферата на образованието – Вечер на Образованието в Холандия. То ще се състои на 29.02 /понеделник/, от 16:00 в Гранд Хотел София. Специално за кандидат-студентите, организаторите са поканили като участници най-добрите холандски университети спрямо последните класации за изминалата година.

В самата програма на събитието са планирани не само представяния на всички университети със собствени щандове, а и много интересни презентации, които ще ви запознаят по-добре с методите на преподаване в Холандия. Специални гости на изложението за образование ще са представители на Посолството на Холандия в България, както и много настоящи студенти в Холандия, които ще разкажат от първа ръка „какво е да си български студент в ниските земи“.

Презентациите на университетите ще Ви дадат повече информация за образователната система в Холандия, както и за много, рaзлични и интересни бакалавърски и магистърски програми в сферата на: медицината, правото, психологията, анимацията, модния дизайн, логистиката, туризма, хотелиерския мениджмънт, бизнес мениджмънта, водния мениджмънт, информационните технологии, игрите и медията, инженерството и т.н.

Събитието изисква предварителна регистрация от тук -> http://unify.bg/component/contact/register.html

 

 

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top