fbpx
Начало » България » Български учители ще преподават онлайн на българчета в чужбина

Български учители ще преподават онлайн на българчета в чужбина

  • netpro
  • 01 сеп. 2016
  •  Коментарите са изключени за Български учители ще преподават онлайн на българчета в чужбина
children-with-laptop-indoors

Първата българска интерактивна уеб платформа Прознание стартира специализирани онлайн курсове за българчета в чужбина с учители от България в жива връзка.

Обучението е по български език, история и култура, по специално адаптирани програми за малките ни сънародници по целия свят. Курсовете се провеждат във виртуалната класна стая на Прознание, където децата могат да се обучават на майчиния си език на живо и да общуват в реално време с преподавателя и със свои връстници.

 

Курсовете за българчета в чужбина са предназначени за деца между 4 и 18-годишна възраст  с различна степен на познаване на българския език и целят да подпомогнат тяхното ограмотяване, свободно общуване и надграждане на езиковите умения. В разнообразните модули децата ще придобият и широк поглед върху българската култура, традиции, история и забележителности.

Основните предимства на онлайн курсовете на Прознание за българчета в чужбина са възможността да учат с опитни учители от България, по специално адаптирани програми,

 

Освен курсове за българчетата в чужбина, Прознание предлага онлайн курсове за учениците в България – подготовка за училище, изцяло според изискванията на българската образователна система. Курсовете са за деца от предучилищна възраст до 12. клас по учебното съдържание, както и за свободното време. 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top