fbpx
Начало » България » БЪЛГАРСКИ УЧЕНИЦИ СЪС ЗЛАТНИ И СРЕБЪРНИ МЕДАЛИ ОТ СВЕТОВНИ БИЗНЕС СЪСТЕЗАНИЯ

БЪЛГАРСКИ УЧЕНИЦИ СЪС ЗЛАТНИ И СРЕБЪРНИ МЕДАЛИ ОТ СВЕТОВНИ БИЗНЕС СЪСТЕЗАНИЯ

  • netpro
  • 18 апр. 2017
  •  Коментарите са изключени за БЪЛГАРСКИ УЧЕНИЦИ СЪС ЗЛАТНИ И СРЕБЪРНИ МЕДАЛИ ОТ СВЕТОВНИ БИЗНЕС СЪСТЕЗАНИЯ
IMG 2635 2

Български ученици спечелиха златен медал на световното бизнес състезание за решаване на казус на Харвардския университет Global Business Challenge. В конкуренция с 400 участници от 10 държави, разпределени в 60 отбора, четиримата финалисти от Националата търговско-банкова гимназия (НТБГ) в София се представиха отлично в трите кръга на състезателния ден и заслужено завоюваха златото.

Още едно златно и две сребърни отличия получиха възпитаници на НТБГ от младежката бизнес среща на върха от календара на световната мрежа на тренировъчните фирми Pen International в Ню Йорк. Там училището участва с две тренировъчни фирми. В трите дни на международното изложение българските участници сключиха стотици сделки за милиони долари в условията на силна конкуренция. Тяхното достойно представяне беше заслужено възнаградено със злато за най-добър търговец и сребро за най-добър уебсайт и за най-добър щанд на международния панаир.

Четирите представителни български отбора на гимназията се класираха и за финалите на две нови състезания от съпътстващата програма на младежката среща: „Управление на човешките ресурси“ и „Маркетинг стратегии“, за което са отличени с грамоти.

Във форума в началото на април участваха 220 учебно-тренировъчни фирми от 10 държави – Австрия, Белгия, Бермудите, Бразилия, България, Германия, Индонезия, Румъния, САЩ и Южна Корея. 

Това е 51-о по ред международно участие за НТБГ. Със сега спечелените отличия наградите, завоювани от училището на международни състезания, станаха 154.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top