fbpx
Начало » Бакалавър » Българските студенти във Великобритания ще продължат да получават студентски заеми

Българските студенти във Великобритания ще продължат да получават студентски заеми

  • netpro
  • 28 юни 2016
  •  Коментарите са изключени за Българските студенти във Великобритания ще продължат да получават студентски заеми

  Имаме добри новини за всички българи, които учат, или ще учат на островното кралство. Последната седмица беше изпълнена с емоции и неясноти по отношение на много аспекти засягащи обучението във Великобритания, но вече има добри новини за всички българи, които учат, или ще учат на oстровното кралство.

  След изненадващите резултати от референдума и  първоначалния политически хаос, вчера Student Loans Company (SLC), институцията, която отпуска студентски заеми във Великобритания, внесе спокойствие като излезе с официално изявление на сайта си.  В него компанията официално потвърди, че всички настоящи студенти от ЕС и тези, които ще започнат обучението си през есента на 2016 г., ще получат финансиране за целия срок на обучението си в избрания от тях университет.

  Всички граждани на Европейския съюз, или членове на семейството им, които понастоящем следват в британски университет и са били одобрени от Компанията по студентски заеми, ще продължават да получат заемите си и стипендиите си до приключване на тяхното следване. Това важи за всички студентски финансови услуги, които Компанията предлага за студенти в Англия, които са граждани на ЕС.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top