fbpx
Начало » България » Българка бе приета в Бръшляновата лига, може да се нареди до Тръмп

Българка бе приета в Бръшляновата лига, може да се нареди до Тръмп

  • netpro
  • 25 май 2017
  •  Коментарите са изключени за Българка бе приета в Бръшляновата лига, може да се нареди до Тръмп
725115

Българка е приета в един от най-елитните бизнес университети в света. Коя е пълната отличничка, която ще се нареди до Доналд Тръмп, ако се представи достойно в така наречената Бръшлянова лига, разказва екип на Нова тв. Косара Цонева до онзи ден е ученичка в Американския колеж в София, а скоро ще отнесе талантите си в Америка.

„Откакто се помня съм се занимавала с изкуства. Бях състезателка по спортни танци, занимавала съм се и с пиано“, разказва тя. 

Освен че е артистична, Косара е и пълната отличничка на випуска. Шестиците не са убили чувството й за хумор. След всички усилия е приета в един от най-добрите бизнес университети в света – този в Пенсилвания, част от така наречената Бръшлянова лига. Когато завърши университета, Косара ще се впише сред имена като на музиканта Джон Леджънд, инвеститора Уорън Бъфет, както и на американския президент Доналд Тръмп. 

Благодарение на високия си успех Косара е спечелила стипендия, която ще покрие голяма част от таксите за университета. Останалото е тревога на родителите й. И в Пенсилвания Косара мисли да действа като в България.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top