fbpx
Начало » Бакалавър » Бъдеща студентка по стоматология в Ерланген (Германия) спечели стипендия от 1000 евро

Бъдеща студентка по стоматология в Ерланген (Германия) спечели стипендия от 1000 евро

  • netpro
  • 29 юли 2016
  •  Коментарите са изключени за Бъдеща студентка по стоматология в Ерланген (Германия) спечели стипендия от 1000 евро
DSC 0027 copy

  Млади българи, които следват в престижни европейски университети, обмениха опит със свои бъдещи колеги

  Български студенти, които вече са навлезли в дебрите на висшето образовние във Великобритания, Австрия, Германия, Холандия, Дания и Италия отделиха от свободното си време през ваканцията, за да споделят своя опит с младите си колеги, които тази есен ще тръгнат по техния път. 

  Вчера, 28.07., в клуб Culture Beat в София, консултантска агенция ЕДЛАНТА организира станалата традиционна среща на първокурсници, които ще започнат своето образование в чужбина само след месец, с вече завършили или учещи в чужбина наши студенти. Целта бе “новобранците” да получат от първа ръка повече информация за условията на живот, начините на преподаване и изискванията в университетите, шанса да си намерят работа, трудностите и приятните моменти, които ги очакват. 

  Подобна среща бе организирана по същото време и в Пловдив, а в Бургас ще се състои на 4 август във Famouse Cafe Bar. По време на събитието бе обявен и победителя в конкурса за есе на ЕДЛАНТА на тема „Какво очаквам от образованието ми в чужбина?“. Райна Даракчиева от Американския колеж в София, която от есента ще учи Стоматология в Ерланген, получи еднократна стипендия “Европейско образование” в размер на 1000 евро. 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top