fbpx
Начало » България » БФБ-София започва стажантска програма за финансови анализатори

БФБ-София започва стажантска програма за финансови анализатори

  • netpro
  • 06 апр. 2016
  •  Коментарите са изключени за БФБ-София започва стажантска програма за финансови анализатори
BFB

БФБ-София обяви второ издание на стажантска програма за финансови анализатори. Програмата стартира на 16 май 2016 г. и ще продължи до края на февруари следващата година, като минималната продължителност на всеки индивидуален стаж е три месеца.

Програмата ще даде възможност за придобиване на практически и теоретични познания в инвестиционната дейност, измежду които организация и роля на капиталовия пазар, анализ на финансови отчети и изготвяне на детайлен финансов профил на непублични компании.

„Повече от 5 години Борсата провежда стажантски програми за квалификация на млади специалисти. Най-добрия атестат за нашите усилия е факта, че преобладаващата част от преминалите през стажовете ни са вече част от инвестиционната общност в страната. Удовлетворени от резултатите, но и с още по-голяма задълбоченост подготвихме и тазгодишната програма „Финансов анализатор”, така че да изграждаме експерти по световни стандарти.“, каза Георги Български, член на Съвета на директорите на БФБ-София.

Изискванията към кандидатите включват: да са завършили шести семестър или висше образование, да имат задълбочен интерес в областта на пазарите на финансови инструменти, както и да ползват отличен финансов английски език.

Стажът е неплатен. Повече информация за програмата и изискванията към кандидатите можете да намерите на интернет страницата на БФБ-София.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top