fbpx
Начало » Новини » Британско училище в София изпраща учебната година с фестивал

Британско училище в София изпраща учебната година с фестивал

  • myotova
  • 03 юни 2021
  •  Коментарите са изключени за Британско училище в София изпраща учебната година с фестивал
bss festival

Британско училище в София организира фестивал за своите ученици, с който ще отбележи края на учебната година. Фестивалът ще бъде прекрасна възможност учениците на училището да покажат своите таланти. В програмата са предвидени потпури от популярни мюзикъли на английски език, модерни танци, научни експерименти на сцената, демонстрации по таекуондо, фехтовка и хокей на трева. В края на учебната година възпитаниците на единственото за момента акредитирано като „британско училище извън пределите на Великобритания“ учебно заведение ще демонстрират пред своите родители и отбрана публика своите певчески и танцувални способности, спортни постижения и извънкласни дейности. По-големите ученици ще представят завладяващо научно шоу с експериментни на сцената.

Представлението е на английски език.

Къде? Мястото на провеждане е Южен парк 2, паркът зад хотел Хилтън и музея „Земята и хората“ – бул. Черни връх 4. В пространството, където от 11 юни започва Sofia Summer Fest.

Кога? 10 юни 2021 г., от 17.30 часа

Билети – възрастни – 10 лева, деца – безплатно.

Билети ще бъдат налични за продажба в деня на фестивала на място. Билети могат да бъдат закупени от трите кампуса на училището на ул. Георги Райчев 21, ул. Екатерина Ненчева 1 и ул. Ради Радев 18.

На място ще има на разположение храна и напитки – срещу допълнително заплащане.

Очакваме ви!

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top