fbpx
Начало » Бакалавър » Безплатно висше образование в Швеция

Безплатно висше образование в Швеция

  • netpro
  • 18 ное. 2015
  •  Коментарите са изключени за Безплатно висше образование в Швеция
Malmo University

Висшето образование в Швеция е безплатно за студенти от страните членки на Европейския съюз. Българските студенти имат чудесната възможност да изучават бакалавърски и магистърски програми не само безплатно, но и на английски език в един от най-големите шведски държавни университети Malmö University.

Представители на университета ще проведат информационни срещи на 26 и 27 ноември във Варна и София. 

Malmö University предлага едни от най-добрите международни програми в областта на компютърните науки, политиката и международните отношения, европеистиката, медийните и социални науки и биомедицината. Много специалности са разработени в тясно сътрудничество с отлично развитата шведска индустрия, която се нарежда сред най-иновативните в света. Швеция е родно място на много успешни мултинационални корпорации като IKEA, H&M, Ericsson, Volvo, Scania, Electrolux, SKF, Sandvik и Atlas Copco.

Malmö University е отличен представител на тази изключителна образователна система. Учебното заведение е млада и динамична институция, която поставя силен акцент върху предприемачеството и иновациите. Университетът предлага и възможност за обменни програми в чужбина.

Научните изследвания в шведските университети и компании са наложили много световно известни изобретения като компютърната мишка, устройството „Bluetooth”, популярния Skype, системата за опаковки Tetra Pak, електрокардиостимулатора и машината за диализа.

Малмьо е третият по големина град в Швеция, разположен в южната част на страната и е класиран от Forbes на четвърто място сред най-изобретателните градове в света.

Информационните срещи ще се проведат както следва:

ВАРНА – 26 ноември в х-л „Голдън Тюлип” от 18:30ч.

СОФИЯ – 27 ноември в х-л „Маринела“ (бивш „Кемпински”) от 18:30ч.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top