fbpx
Начало » България » Безплатна лятна академия на Заедно в час

Безплатна лятна академия на Заедно в час

  • netpro
  • 21 юли 2016
  •  Коментарите са изключени за Безплатна лятна академия на Заедно в час

За шеста поредна година Заедно в час организира безплатна Лятна академия за успех и забавления, предназначена за ученици от I до XII клас. В продължение на 3 седмици повече от 1100 ученици от цяла София ще ходят на училище доброволно през лятото, ще се забавляват, учат и развиват заедно. Целта на академията е не само да подобри подготовката на учениците по изучаваните предмети, но и да повиши мотивацията им за учене.

  Първата си безплатна лятна академия Заедно в час провежда преди 6 години с едва 21 учители и 120 ученици. Тази година на повече от 1100 ученици ще преподават над 120 специалисти по различни учебни дисциплини, учили и работили в различни кътчета на страната и извън нея. Те ще покажат на децата, че ученето може да бъде интересно и забавно. Всички учители по програмата Заедно в час са преминали интензивно обучение по международен образователен модел с фокус върху успеха на всеки ученик. Този модел позволява развитието на така важните за 21 век „меки“ умения у учениците, като например работа в екип, презентиране, емпатия и други, докато в същото време усвояват материала за съответния клас.

Заедно в час осигурява:

– безплатно обучение и учебни материали

– индивидуални и групови занимания с учениците

– специални забавни събития – игри и забавления

– сертификат за успешно участвалите ученици в края на Лятната академия

  Тази година академията ще се проведе в две софийски училища – 144 СОУ „Народни будители“ в ж.к. Младост и 96 СОУ „Лев Николаевич Толстой“ в ж.к. Люлин  от 25 юли до 11 август, всеки делничен ден  от 8:30 до 12:30 ч. Заедно в час за първи път отваря две безплатни летни академии по едно и също време. Двете се провеждат в два отдалечени краища на София, за да бъдат достъпни до максимално много деца.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top