fbpx
Начало » Бакалавър » Безплатен семинар: Creativity and Technology: Secrets of Innovation

Безплатен семинар: Creativity and Technology: Secrets of Innovation

  • netpro
  • 28 май 2016
  •  Коментарите са изключени за Безплатен семинар: Creativity and Technology: Secrets of Innovation
Innovation-Technology-Committee

 

Международният факултет на Шефилд в България съвместно с Висшето училище по застраховане и финанси организира безплатен семинар на тема Creativity and Technology: Secrets of Innovation.

Бързо развиващите се технологии променят начина, по който бизнесът функционира. Това е и причината, поради която иновациите се превръщат в двигател на развитието на глобалния пазар. Именно креативността, иновациите и технологиите ще бъдат централна тема на семинара, чиято цел е да създаде ясно разбиране на новите идеи, неизползваните методи и подобрените технологии като основен фактор за появата модерни продукти и услуги. Семинарът ще се фокусира върху видовете иновации и прилагането им в бизнеса, взаимодействието между иновации и технологии, както и връзката между иновации и креативност. Водещ на лекцията ще бъде Танос Хациапостолу – дългогодишен преподавател в департамента по компютърни науки в Международния факултет на Шефилд и координатор на редица проекти, свързани с развитието на иновативни методи за преподаване по предприемачество, мениджмънт и технологии.

 

Събитието ще се проведе на 1 юни, сряда, от 18:00 в сградата на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), зала 501. Желаещите да посетят безплатния семинар могат да потвърдят на тел. 02/ 961 62 63 преди 30.05.2016.      

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top