fbpx
Начало » Бакалавър » Американски университет в сърцето на Европа

Американски университет в сърцето на Европа

  • Lyubina Panayotova
  • 27 май 2019
  •  Коментарите са изключени за Американски университет в сърцето на Европа

Webster Vienna Private University – Американски университет в сърцето на Европа

 

Двойна акредитация

Webster Vienna Private University е американски университет с глобална перспектива. WVPU е акредитиран едновременно в САЩ и в Австрия, и е насочен към студентите от цял свят, които се интересуват от получаване на американска диплома, докато учат в Европа. Като единствен американски университет в Австрия, студентите също така се радват на значително по-ниски разходи за обучение в сравнение със стандартите в Щатите. Програмите с насоченост към бизнес и социални науки са особено популярни и WVPU се гордее с това, че обучава лидерите на утрешния ден.

Американска учебна програма, създадена според твоите нужди

Ние предлагаме специалности в областта на бизнес, международни отношения, медии и комуникации, както и психология. В Webster Vienna ти си архитект на своето обучение – веднъж щом избереш своята основна програма (major), можеш да я обогатиш като добавиш допълнителна специализация от избираемите курсове в същата област или да разшириш твоята квалификация с допълнителна програма (minor) или двойна дипломна програма (double major).

Общност

Обучението в Webster Vienna означава много повече от това да получиш своята диплома. Животът в нашия кампус предлага възможност да извлечеш максималното студентско изживяване, като се включиш в разнообразна и сплотена международна общност. Ако се присъединиш към WVPU, ти ще бъдеш част от глобална общност със състуденти от над 70 страни. Може да се включиш в една от многото наши студентски програми – Студентски съвет, Програма за лидери или студентските клубове (Имаме богат избор от футбол, през симулация на организационния модел на ООН, до танци и сценични изкуства.).

Градът с най-високо качество на живот

Ела и изживей от първо лице защо Виена е класирана като най-добрият град за живеене в света за 10-та поредна година. Това е град, където старото среща новото – можеш да живееш в историческа атмосфера, да се мотаеш в класическите виенски сладкарници, да посетиш стари замъци, да обиколиш модерни арт изложби и да танцуваш в популярните нощни клубове. Точен, удобен и финансово достъпен градски транспорт – един от най-добрите в света – ще ти помогне да разгледаш всяко кътче на града. С безкрайни спортни възможности за колоездене, бягане, плуване, конна езда и каране на ски, Виена е и рай за любителите на фитнеса. С едни от най-ниските нива на престъпност в Европа, го правят град, който е безопасен за живеене и безопасен за забавление.

Пътувайте по света, докато следвате в Webster University

С кампусите си в Северна Америка, Европа, Азия и Африка, Webster University наистина предлага с глобална перспектива. Да живееш и учиш в чужда страна е безценен опит, а в Webster Vienna ви препоръчваме да се възползвате от нашата международна мрежа. Нашата Webster World Traveler програма (WWTP) дава възможност на студентите да станат добре образовани световни пътешественици. Можеш да получиш безплатен двупосочен самолетен билет, когато учиш в един от нашите международни кампуси или международни партньорски образователни институции.

Контакти

Международната атмосфера, възможностите за обучение в чужбина чрез нашата световна мрежа, малкият брой на студентите в клас, нашият личен фокус върху теб – студента и Виена – градът с най-високо качество на живот – те очакват.

Посети www.webster.ac.at или се свържи с нас чрез имейл admissions@webster.ac.at.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top