fbpx
Начало » Бакалавър » Американски университет в България – вашият път към успеха

Американски университет в България – вашият път към успеха

  • netpro
  • 15 февр. 2017
  •  Коментарите са изключени за Американски университет в България – вашият път към успеха
Visual smaller1

Научете от първа ръка защо студентите ни са влюбени в живота и ученето в АУБГ, Ден на отворените врати, 25 февруари

Искате да научите повече за програмите в АУБГ, да се срещнете с преподаватели и студенти, да разберете коя специалност е най-подходяща за вас и да усетите атмосферата в АУБГ? Посетете Американския университет в България в Деня на отворените врати на 25 февруари 2017 г.

Защо студентите избират АУБГ?

1. Качествено образование на световно ниво

Две дипломи – от САЩ и България, интердисциплинарно обучение и разнообразие от академични програми са част от предимствата, които превръщат университета в предпочитана дестинация за талантливи студенти от цял свят. Образованието в американски стил liberal arts дава възможност да се комбинират знания от различни дисциплини, което гарантира по-добра професионална реализация в бъдеще. АУБГ осъвременява редовно програмите си, за да посрещне променящите се изисквания на бизнес средата в днешния глобален свят. В АУБГ преподават чуждестранни преподаватели, които не само са световно признати експерти в академичния свят, но и практици с дългогодишен опит, работещи всеотдайно, за да създадат изключително академично преживяване за студентите. Наскоро АУБГ успешно мина през процес за подновяване на акредитацията в САЩ. Най-голямата атестация за качеството, което предлага е, че агенцията, която акредитира „Харвард“, MIT и „Бабсън Колидж“, поднови акредитацията на АУБГ за максималния срок от 10 години.

IMG 1475

2. Успешна кариера в световен мащаб

АУБГ заема водещи позиции в рейтинги по успех на възпитаниците с 99,8 % от завършилите студенти, които започват работа или продължават обучението си в магистърски или докторски програми след дипломирането. Данните още сочат, че 65% от студентите на Американския университет в България получават повече от две предложения за работа или потвърждение за прием за продължаващо обучение, измежду които да избират. 20% от възпитаниците на АУБГ печелят повече от 100 000 долара на година, а повече от 20% от по-ранните випуски, завършили между 1995 г. и 2000 г. и работещи в САЩ, получават повече от четвърт милион долара на година. В допълнение, АУБГ заема водещи позиции в рейтинговата система на Министерство на образованието за шеста поредна година. 5-те академични направления на АУБГ, оценени от системата – икономика, компютърни науки, бизнес администрация, политически науки и журналистика и масови комуникации заемат водещи позиции, а специалност „Бизнес администрация“ е №1 в страната. В допълнение, в четири от направленията завършилите АУБГ получават най-високи доходи.

IMG 0970

3. Превъзходно съотношение цена-качество

Възпитаниците на АУБГ оценяват университета с 6,24 (по 7-балната система) и определят съотношението цена-качество за отлично. Този прекрасен резултат се дължи на факта, че спрямо редица конкурентни западноевропейски и американски университети АУБГ предлага по-достъпна цена (академична такса и цена за условията за живот), комбинирана с множество възможности за стипендии и финансова помощ. Университетът привлича отлични студенти и ги окуражава да развият потенциала си, без значение от тяхното финансово състояние. Ето защо, повечето от тях получават финансова подкрепа от университета под формата на финансова помощ, стипендии, преференциални условия за заеми, стажове, програми за Work & Travel и други.

Регистрирайте се сега.

Научете повече за АУБГ на: www.aubg.edu/why-aubg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top