fbpx
Начало » Бакалавър » Американски университет в България обявява ранен прием до 1-ви март за по-добри стипендии

Американски университет в България обявява ранен прием до 1-ви март за по-добри стипендии

  • netpro
  • 08 февр. 2016
  •  Коментарите са изключени за Американски университет в България обявява ранен прием до 1-ви март за по-добри стипендии
AUB

Разбери за ранния прием в АУБ: Кандидатствай до 1-ви март!

Американски университет в България – причина да останете! Ние знаем, че годините, прекарани в университета, са едно от най-важните пътувания в живота на човек. Къде ще ни отведе това пътуване зависи както от самите нас като студенти, така и от условията и качеството на образование, които ще ни предложи избраното висше учебно заведение.

Това, което Американският университет в България може да ви гарантира след края на Вашето четиригодишно пътуване, е успешна кариерна реализация, приятелства и контакти за цял живот, и увереност, че сте направили правилния избор. Не е малко, нали? Затова и уверено твърдим, че Ви предлагаме сериозна и достатъчна причина да останете в България.

Западното образование не е задължително на един полет разстояние. Ще се уверите в това, ако изберете да останете тук заедно с випуск 2020 на Американския университет в България.

Защо нашите студенти избират АУБ?

1. Диплома, призната в България и в САЩ, както и европейско дипломно приложение.

2. Висококачествено образование в американски стил liberal arts с преподаватели от 5 континента.

3. Лесен достъп до специални фондове за финансова подкрепа и стипендии.

4. Програми за обмен с над 300 университета по света, които дават възможност на нашите студенти да прекарат семестър или цяла академична година в чужбина.

5. Над 40 студентски клуба по интереси – музика, спорт, танци, бизнес, предприемачество и др.

6. Повече от 4 000 успешни възпитаници в световен мащаб.

7. Модерен университетски комплекс, разположен в Благоевград, най-младия и студентски град в страната, само на час път от София.

Рейтинг на българските университети за 2015 г.:

·         АУБ е на челни позиции  по „Бизнес администрация“, „Икономика“, „Журналистика и масови комуникации“, „Политически науки и международни отношения“ и „Компютърни науки“

·         Възпитаниците на АУБ са с най-висок доход сред завършилите  „Бизнес администрация“, „Журналистика и масови комуникации“ и „Политически науки и международни отношения“

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top