fbpx
Начало » Интервю » Алекс и Влади: Не ви трябват пари за да имате мечти, а мечти за да имате пари!

Алекс и Влади: Не ви трябват пари за да имате мечти, а мечти за да имате пари!

  • netpro
  • 09 юни 2017
  •  Коментарите са изключени за Алекс и Влади: Не ви трябват пари за да имате мечти, а мечти за да имате пари!
IMG 8795

Алекс и Влади са близначки и дует от 2013г., когато звездата им изгрява в телевизионното музикално реалити X-Factor. През 2014г. подписват музикален договор с „Монте Мюзик“ , а техен музикален продуцент е Графа. Дебютната им песен се казва „Двойна игра“. През 2015г. се разделят с музикалното семейство на Графа. От тогава насам са независими артисти и работят над авторски песни, като последната- „Уж говорим“ става реалност през декември 2016г.

1.       Здравейте, момичета. Като начало, как ви различават хората?

Влади: Алекс има бенка на дясната буза.

Алекс: Вярно е!

2.    Говори се, че близнаците имат по-специфична свързаност. Усещате ли се?

Алекс: Имаме много силна връзка двете. Постоянно си предаваме настроения и емоции. Ако едната е щастлива и другата е щастлива. Ако едната е тъжна и другата става тъжна.

Влади: Да, четем си и мислите. Можем да си говорим само с очи. (смее се) Звучи страховито, но всички близнаци могат да го потвърдят.

3.       Какви деца бяхте като малки? Обличахте ли се еднакво?

Влади: С Алекс бяхме малки къдрави и пухкави близначки!

Алекс: Мама ни обличаше винаги еднакво и много сладко! Никога не скучаехме, защото си бяхме двечките и си играехме винаги. Аз обичах Барбита, а Влади от малка обича музикалните инстументи. За Коледа получавах Барби, къща на Барби, мотор на Барби и т.н… Влади имаше пиано, китара, микрофон. С Една дума: Влади първа откри любовта към музиката. (смее се)

4.    Кога започнахте да пеете? Спомняте ли си първата ви музикална изява?

Алекс: Откакто се помня пеем. Първата ни музикална изява беше на първия ни учебен ден в 1-ви клас на откриването на учебната година в 35 СОУ.

Влади: А аз няма да забравя този момент, когато осъзнахме, че можем да пеем. Бяхме 5 годишни и гледахме последният епизод на великия сапунен сериал „Росалинда“… И тогава запях „Росалинда, Аямооор, Аямор, Аямор…“(смях) и и казах: „Алекс, аз мога да пея. Изпей го и ти!“ Тя го изпя също и бяхме много щастливи.

5.    Как се разбирате коя какво да изпее? Вашите гласове близки ли са по звучене или се различават?

Алекс: Гласовете ни си приличат, но и се различават. Допълваме се постоянно и в това ни е силата.

Влади: Алекс има един такъв… Пясъчен глас, а моя е кадифен. Разпределяме си песните много лесно. Някои песни повече обича Алекс, а други аз. Усещаме се и всичко се получава супер естествено, но това не е достатъчно, за да сме перфектни. Всеки ден репетираме.

6.       Вашата популярност дойде от X-factor. Какво си спомняте от самото предаване? Кой беше най-незабравимият момент?

Алекс: Най-незабравимият момент беше на самия кастинг пред журито, когато ни казаха: „Имате четири „Да“ и продължавате напред в предаването!“

Влади: Да, това беше нашият момент и началото на нашата кариера! Незабравим момент е наистина! Участието ни в Х-фактор бе голям трамплин да ни забележат много хора и да работим с професионалисти.

7.       След X-factor бяхте в музикалната компания на Графа. Какво е да работите с него?

Алекс: „ Монте Мюзик“ са професионалисти. Когато работиш с тях и ти ставаш такъв. Харесвам Графа от малка и сбъднах детска мечта, докато работихме с него!

Влади: Радвам се , че имахме късмета да работим с всички от „Монте мюзик“. Графа е страхотен професионалист.

8.       Много млади хора искат да се занимават с музика. Какво бихте ги посъветвали? Лесен или труден е българският пазар?

Алекс: Когато искаш наистина силно нещо, работи за него и не се отказвай, макар по пътя да има много трудности! Все още учим рецептата, но със сигурност след „Уж говорим“ (новата им песен) вече знам, че няма невъзможни неща!

Влади: Пуснете на воля въображението си! Мечтайте! Визуализирайте всичко в главата си и когато това се случи вие ще срещнете правилните хора, ще ви се случат правилните неща, които ще ви надъхат да сбъдвате мечтите с МНОГО работа и вяра! Няма невъзможни неща, наистина. Вярвайте и бъдете постоянни в мечтите си! Не ви трябват пари за да имате мечти, а мечти за да имате пари!

9.    Имате ли наблюдения върху музикалното образование в България на какво ниво е?

Алекс: Имам наблюдения от Нов Български Университет, където аз и Влади сме с профил „Музика“ и учим поп и джаз пеене при Етиен Леви. НБУ има много добра база и преподаватели. Доволна и щастлива съм, че уча висшето си образование там и то с такъв прекрасен музикален педагог.

Влади: Това, което виждам около мен е, че младите хора са надъхани, работливи и талантливи. Базата ни в Нов Български университет е чудесна и ти дава възможност да работиш с точните хора и да се чувстваш комфортно. Би било яко, ако всеки университет в България дава такъв уют, оборудване и усмихнати хора!

10.               Завършете интервюто с любимата ваша мисъл или любим цитат от песен.

Алекс: „Очите ти ме гледат, както твоите очи, а ние двамата с тебе отново сме сами и мълчим и мълчим…“ (песента е „Уж говорим“)

Влади: “ Уж говорим, а всъщност си мълчим…“ Не си мълчете, говорете, бъдете достатъчно смели да казвате истината! Само така ще живеете истински и свободни!

Интервю: Борислав Борисов 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top