fbpx
Начало » България » АВО Езиков и изпитен център празнува своя 25-годишен юбилей

АВО Езиков и изпитен център празнува своя 25-годишен юбилей

  • netpro
  • 22 май 2015
  •  Коментарите са изключени за АВО Езиков и изпитен център празнува своя 25-годишен юбилей
naroden teatar

На 31 май (неделя), от 10.00 ч.  до  15.00 ч. пред Народния театър в София, АВО Езиков и изпитен център празнува своя 25-годишен юбилей.

Гостите ще могат да опитат вкусни ръчно приготвени ястия и напитки на традиционната благотворителна изложба-базар „Традиции и кухня на англоговорящите държави“, която е организирана за шести пореден път в подкрепа на SOS Детски селища България.

Учениците на АВО и техните преподаватели ще демонстрират своите готварски способности и ще поведат гостите на своеобразно кулинарно пътешествие, подкрепяйки каузата на SOS Детски селища България по един интересен и „вкусен“ начин. Строгото кулинарно жури – Ути Бъчваров ще оцени най-вкусните и оригинални ястия.

Всички събрани средства нашите ученици ще дарят за инициативата на SOS  “Моят уютен дом с АВО”.

Посетителите ще могат да получат и много подаръци, свързани с работата на АВО: 25 стипендии; 25% отстъпки; 25 лв. сребърни бонус-карти и много изненади на КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА и в КУТИЯТА НА КЪСМЕТА!

За настроението на участниците и гостите на базара ще се грижат талантите на БГ Радио, вокална студия „Дъга“ и много АВО таланти. Водещ на празника ще бъде Митко Павлов. 

Благотворителната изложба-базар „Традиции и кухня на англоговорящите държави“ ще се проведе с любезното съдействие на Столична Община, както и с медийното партньорство на БНТ, ТВ7, БГ Радио, в-к Стандарт, сп. Мениджър, EasyAds, в-к 24 часа,  Метрореклама, сп. „Образование и специализация в чужбина“, сп. Обекти, Adwise.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top