fbpx
Начало » МВА » Топ мениджър поздрави випускниците на WU Executive Academy

Топ мениджър поздрави випускниците на WU Executive Academy

  • netpro
  • 17 юни 2015
  •  Коментарите са изключени за Топ мениджър поздрави випускниците на WU Executive Academy
WU Executive Academy

По време на церемонията за 15-та годишнина на Global Executive MBA и дипломирането на випуск 2014, проведена на 11 юни, новозавършилите студенти и още 120 гости имаха честта да посрещнат изтъкнат гост-лектор: Хикмет Ерсек, международен топ мениджър и главен изпълнителен директор на Western Union. В речта си, Хикмет Ерсек призова възпитаниците на WU Executive Academy да се възползват максимално от промяната като възможност и сподели с тях своята лична формула за успех.

WU Executive Academy и Училището по мениджмънт Carlson към Университета на Минесота проведоха церемония по повод 15-та годишнина на съвместната си Global Executive MBA програма и дипломирането на клас 2014-2015 в прекрасната бивша сграда на фондовата борса в Централна Виена. На специалното събитие присъстваха не само новозавършилите студенти и техните семейства, но и студентите от настоящия клас 2015-2016 на Global Executive MBA и още 120 гости.

След приветствията на академичните директори на Global Executive MBA – проф. Бодо Шлегелмилх и проф. Майк Хюстън, ректорът на Виенския университет по икономика и бизнес (WU), проф. Христоф Баделт, както и деканът на Училището по мениджмънт Carlson, проф. Шри Захеер, също изказаха своите поздравления по повод 15-та годишнина на Global Executive MBA.

Безспорният акцент в програмата на празничния следобед бе вдъхновяващата реч на Хикмет Ерсек. Главният изпълнителен директор на Western Union сподели личен опит от международната си кариера и посочи в какво всъщност се състои успешното управление в днешно време.

„В един глобализиран и дигитално взаимосвързан свят, в който темпото на промяна e изключително, а изискванията към лидерските ни умения се променят постоянно, има няколко ръководни принципи, към които ви съветвам винаги да се придържате: правете нещата по възможно най-простия начин и винаги се интересувайте от причините и целите, които стоят зад тях. Дайте на служителите си свободата да вземат решения и ще бъдете изненадани от това, което те могат да направят. Работете с тези хора, които наистина споделят вашата страст и които вярват, че винаги е възможно нещата да се променят към по-добро“, сподели Ерсек.

Хикмет Ерсек сподели също убеждението си, че многообразието дава конкурентно предимство на бизнеса, което често се подценява. „В моята кариера, аз посетих повече от 80 страни. Това ме научи да бъда отворен към различните култури, идеи и традиции. Това, което се смята за „нормално“ в една страна, може да е „странно“ в друга. Затова в днешно време, добрите мениджъри трябва да са добре запознати с особеностите на различните държави и култури „, разказа още Хикмет Ерсек.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top