fbpx
Начало » МВА » Защо трябва да следвате международна MBA програма

Защо трябва да следвате международна MBA програма

  • Lyubina Panayotova
  • 01 апр. 2020
  •  Коментарите са изключени за Защо трябва да следвате международна MBA програма

Настоящата глобална икономика ни кара винаги да бъде в крак с времето. Технологиите се движат изключително бързо и всеки ден се появяват нови предизвикателства пред бизнеса. Замислете се как компаниите се борят да бъдат печеливши, привлекателни и устойчиви едновременно. Начинът за преодоляване на фактори като конкурентоспособност и глобализация, е инвестирането в развитие на умения.

Магистърската степен по бизнес администрация, всеобщо известна като MBA, представлява подходящия отговор на предизвикателствата. MBA програмата в BEBS – Barcelona Executive Business School ви дава солиден и подходящ курс за обучение на високо ниво и по този начин насърчава интегрирана и стратегическа бизнес визия, развива и укрепва управленските умения, предоставя възможност за разбиране на критични и сложни ситуации като например корпоративни кризи.

Днес все повече наскоро завършили студенти и професионалисти разглеждат MBA програми не само като възможност за по-бърз растеж и достигане до ръководни позиции, но и за да разширят своята визия и разбиране за корпоративната система. По този начин MBA може да ви накара са преосмислите, актуализирате и разширите уменията си в сравнение с тези, които сте придобили от вашия професионален път, често ограничен в рамките на една работна позиция. Като обобщение – MBA е възможността да рационализирате и „оформите“ знанията, които сте придобили в конкретна област, и стимулът да подобрите и да донесете стойност на вашата компания.

 

Преплитането на академичното обучение и бизнес в едно

BEBS Barcelona Executive Business School е образователна институция, която е не само академия, но и иновативен бизнес център. Благодарение на този динамичен подход висшето учебно заведение расте бързо и в момента се гордее със студенти от повече от 80 националности и изключителен преподавателски състав.

BEBS е създаден от ръководители за ръководители, поради което повечето от нашите професори идват с богат предприемачески опит. Те са топ мениджъри, които съчетават своите качества на бизнес лидери в управлението, докато изнасят лекции пред студентите.

Благодарение на този преподавателски колектив и иновативната методология, нашите студенти са насърчени да участват в критични анализи, проекти и инициативи, които дават възможност на всеки студент да използва най-добрия си потенциал в открита и приветлива среда.

  

9 области на експертиза: Коя да избера?

BEBS предлага магистърски програми, които са фокусирани върху професионално развитие чрез практически методологии за изучаване. По-голямата част от програмите са с двойни академични степени в партньорство с престижни испански университети. Напълно гъвкавата методика за обучение позволява на студентите да следват 100% дистанционно онлайн или в нашия кампус в Барселона.

MBA специализациите, които са и най-търсените от пазара на труда, са:

Project Management

Business Innovation

E-Supply Chain Management

Operations and Logistics Management

Talent Management and Leadership

International Business Management

Human Resources Management

Tourism and Hospitality Management

International Business Management & Innovation

Форматът на тези MBA програми ви позволява да се специализирате в определена област или сектор, докато изучавате цялостната корпоративната система.

Искате ли да научите повече без ангажимент?

Посетете уебсайта www.bebs.org и разберете как да кандидатствате за MBA програма в BEBS.

Можете също да изпратите имейл на info@bebs.org и студентски съветник ще отговори на вашите въпроси и ще ви помогне да изберете програмата, която най-добре отговаря на вашите нужди и кариерни цели.

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top