fbpx
Начало » Без категория » Как да постигнете мечтаната кариера

Как да постигнете мечтаната кариера

Чували ли сте за Career rEvolution – първата авторска програма за кариерно ориентиране и развитие в България?

 

Екипът на Фондация „Edu compass“ работи с хора, които имат нужда да създадат ясен план за кариерното си развитие. Програмата ви помага да откриете професионалната си страст и да я превърнете в успешна кариера. Ако пък вече сте открили призванието си – програмата ви помага да изведете на следващо ниво професионалния си успех и да сте още по-удовлетворени. Посетителите на събитията на Career rEvolution често са студенти, млади професионалисти или експерти с богат опит, които искат да сменят посоката в професионалното си развитие. Програмата залага на три основни компонента:

– Себепознание и детайлен профил на силните страни

– Кариерен план и цели

– Умения за успех в 21-ви век

Сертифицираните кариерни консултанти надграждат стандартните методи за кариерно ориентиране със свой почерк. Включват в обученията си интересни игри, предизвикателства и авторски инструменти за поставяне на цели. Семинарите им са изцяло ориентирани към резултати и развиване на практически умения в отличен баланс с теоритични знания.

Следващата възможност да посетите тяхно събитие е на 24-ти и 26-ти април в София – Scale up your career. Като бонус получавате и достъп до уебинар на 1-ви май, по време на който ще получите отговори на индивидуални въпроси и казуси. Също така допълнителен бонус – безплатен достъп до онлайн обучение за ефективна комуникация (на стойност 99 лв)

Вижте пълната програма >>> ТУК и вземете билет с 30% отстъпка с код Edu30, който се въвежда в полето за регистрация най-долу.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top