fbpx
Начало » Магистър » Кандидатстване магистър » Форум – Магистърски програми събира студенти и университети на едно място

Форум – Магистърски програми събира студенти и университети на едно място

  • Lyubina Panayotova
  • 13 ное. 2018
  •  Коментарите са изключени за Форум – Магистърски програми събира студенти и университети на едно място

За мнозина днес магистратурата се оказва последният етап от придобиването на висше образование, както и активно студентство. Настъпва момент на последни промени в графа “Образование и обучение”, които от своя страна се доказват като решаващи при изготвянето на перфектната автобиография по пътя към успешната професионална реализация.

Форум – Магистърски програми София, който ще се състои за трета поредна година, се стреми да помогне на всеки студент при избора на правилната магистратура със съдействието на редица представители от международни университети и институции, както и насочващи презентации.

Образователните събития MASTER AND MORE са добре известни в цяла Европа, като през последните години помагат на хиляди студенти от Австрия, Германия, Италия, Полша, Холандия, Чехия и Унгария. Българското издание, което ще се проведе за трета поредна година, ще предложи директен контакт с родни и международни специалисти на всеки един бъдещ кандидат-магистър.

Посетителите ще имат възможност да се записват за персонални консултации с експерти от гостуващите университети, като в замяна ще получават информация относно предлаганите от тях магистратури в областите на бизнеса, езиците, информационните технологии и медиите, а разбира се и инженерните, природните и хуманитарните науки. Освен лице в лице, бъдещите магистри ще могат участват в полезни презентации свързани с теми за кандидатстване, финансиране и бъдещо кариерно развитие.

 

Дата и място на събитието

През тази година Форум – Магистърски програми София ще се осъществи вторник, на 20 ноември, 2018 година, в конферентните зали на Joy Station, улица “Акад. Стефан Младенов” 3, Студентски град. Вратите на събитието ще бъдат отворени от 10:00 до 14:00 часа.

 

Списък на изложителите

Пълният списък с гостуващите международни университети е вече онлайн – ще присъстват големи имена от Австрия, Великобритания, Дания, Италия, Кипър, Румъния, Словакия и Саудитска Арабия! Но това далеч не е всичко, тъй като част от събитието ще участват и редица български експерти от сферата на световното висше образование.

Освен български, сред основните използвани езици по време на форума ще бъдат и английски, немски и италиански, което ще предостави шанс на посетителите да се потопят в една мултикултурна среда.

 

Програма на презентациите

Първата презентация ще започне 30 минути преди официалното откриване на Форум – Магистърски програми София. Темите ще засягат пряко конкретни образователни области, възможности и тенденции, а диалогът с презентиращите силно препоръчителен за отговор на въпроси и проблеми.

 

Регистрация и предварителна подготовка

Чрез помощта на нашата онлайн система, всеки един посетител може да заяви своето присъствие още сега! Само с няколко клика могат да се изготвят персонализиран справочник и дигитална визитка, а като финална стъпка и да се запазят часове за консултации и/или места за желани презентации.

В деня на събитието ще бъде възможна и регистрацията на място, но предварителната онлайн подготовка предлага редица предимства:

  • По-бърз и улеснен вход при пристагане на Форум – Магистърски програми София;
  • Придобиване на повече информация относно изложителите;
  • Предварителен преглед на присъстващите университети и предлагани програми;
  • Възможност за предварително гарантиране на време за консултации и места за презентации.

За повече информация относно предстоящия форум и онлайн регистрация: оттук.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top