fbpx
Начало » Магистър » Кандидатстване магистър » Презентация на Politecnico di Milano в София

Презентация на Politecnico di Milano в София

Най-престижният университет за обучение по архитектура и инженерни науки в Италия – Politecnico di Milano, кани кандидатите за магистърски програми на своята презентация в София, която ще се проведе на 25.11. 2019 в х-л „Маринела“ от 18:30 ч.

Регистрирайте се безплатно ТУК!

Със своите 40 000 студенти Politecnico di Milano е най-голямото учебно заведение за инженери, архитекти и индустриални дизайнери в Италия. Университетът предлага специално разработени за чуждестранните студенти магистратури на английски език в следните области: архитектура, архитектурен дизайн, архитектурно инженерство, градско планиране, продуктов дизайн, строително, механо, енергийно, компютърно и софтуерно инженерство, нанотехнологии, автоматика, инженерен мениджмънт и др.

Politecnico di Milano попада в ТОП 150 на най-добрите университети в света. За пета поредна година той е обявен за номер 1 в Италия, според QS World University Rankings 2020.

Учебното заведение са завършили световноизвестният моден дизайнер Джанфранко Фере, изобретателят на хеликоптера Енрико Форланини и основателят на популярната италианска компания за автомобилни гуми Джовани Батиста Пирели.

Таксите за обучение в Италия се определят на база семейни доходи. Редовните такси в Politecnico di Milano варират от EUR 900 до EUR 3 900, като повечето български студенти заплащат такса, близка до минималната.

Заповядайте на 25 ноември от 18:30 в х-л Маринела за да се срещнете лично с представител на елитната школа! Регистрация за събитието можете да направите ТУК.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top