fbpx
Начало » Магистър » Frankfurt School – Изграждаме мост от теорията към професионалния живот

Frankfurt School – Изграждаме мост от теорията към професионалния живот

  • myotova
  • 01 февр. 2021
  •  Коментарите са изключени за Frankfurt School – Изграждаме мост от теорията към професионалния живот
Frankfurt School

Frankfurt School  е едно от водещите европейски бизнес училища, предоставящи немско качество в обучението по мениджмънт и финанси. Всички програми, предлагани от университета, имат три общи аспекта: високи стандарти, разнообразие и ориентация към практиката. Frankfurt School поддържа контакти с кооперативни компании във финансовия център на Франкфурт. С многобройни казуси и упражнения ние изграждаме мост от теория към професионален живот още на етапа на преподаване, чрез стажове, модели на двойно обучение и реални изследователски проекти. Тези елементи осигуряват солидни, актуални основи, върху които да се изгради успешна кариера. В различните отрасли нашите студенти стават отговорни експерти и ръководители чрез прилагане на научни знания и практически опит.

Нашите програми

 

Master of Finance

С достъп до Bloomberg и Reuters чрез нашата финансова лаборатория може да се  възползвате от възможността да анализирате реалния финансов пазар! Нашата програма е предназначена да предостави специализирани знания и умения, фокусирани върху специфични области на капиталовите пазари, корпоративните финанси, управлението на риска и финансовото управление. Разгледайте публикацията ни в блога и намерете повече за нашата програма за магистър по финанси (MoF).

Master in Management

Бихте ли искали да станете цифрово анализатор, етичен предприемач, иновативен мениджър или глобален бизнес лидер? Нашата програма предлага иновативни основни модули, съчетани с най-модерни концентрации, за задълбочени познания и критично разбиране на управлението в неговия най-широк смисъл. Нашата програма (MiM) предлага 4 концентрации: глобална стратегия, управление и организация на хора, дигитален бизнес, технологии и операции, данни и бизнес анализ.

Master in Applied Data Science

Основните теории, принципи и методи в науката за данни няма да са тайна за вас, след като завършите нашата магистърска степен, която ви предоставя способността да идентифицирате, анализирате и оценявате сложни проблеми с данните. По време на семестър 3 ще имате възможност да работите по реални казуси заедно с водещи компании, придобивайки цялостен, практически опит.

Стипендии

Като бизнес училище с международна репутация, ние ви предлагаме идеални условия за придобиване на степен и отлични перспективи за кариера в бъдеще. Това е инвестиция, но ние можем да ви подкрепим. Стипендиите се отпускат на индивидуална основа. Това е стипендия, основана на заслуги. Сумата може да варира от студент до студент и всички кандидати могат да кандидатстват в рамките на онлайн заявлението. Вижте тук, за да разберете повече информация.

Уникален 3-дневен модел

Frankfurt SchoolСледвайте уникален времеви модел, който ви позволява да работите на непълно работно време, докато следвате магистърската си степен на пълен работен ден. Всички наши ученици имат часове 3 дни в седмицата, което дава идеална възможност да започнете кариера, докато правите своя магистър. Нашите изключителни корпоративни връзки и силна мрежа от възпитаници ви позволяват да изградите професионална мрежа, жизненоважна за развитието на вашата кариера.

Бъдете в чужбина и отидете в чужбина

Потопете се в нова среда, която ви подготвя за глобална кариера! Получавате различни гледни точки, разнообразна културна и учебна среда. Разширете хоризонтите си с нас.

Безплатен курс по немски

77% от нашите ученици са си намерили работа през първите три месеца след дипломирането си. Владенето на немски език ще увеличи перспективите ви за заетост. Позволете ни да ви помогнем в това. Всички наши чуждестранни студенти имат възможност да учат немски език безплатно.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top