fbpx
Начало » Магистър » Кандидатстване магистър » Стипендии за магистър в Barcelona Executive Business School

Стипендии за магистър в Barcelona Executive Business School

BEBS – Barcelona Executive Business School е иновативен бизнес университет за предприемачество, породен от идеята за вяра в значимостта на усилията, стабилни ценности, високи принципи и преди всичко работа в екип.

 

Професорите в BEBS са високопоставени мениджъри, които благодарение на страстта си към преподаването предават своята експертиза за бизнеса и мениджърската професия. Преподавателите имат детайлни познания за текущия бизнес климат и са напълно запознати с решенията, които се налага да се вземат ежедневно в света на бизнеса.

Студентите на BEBS получават индивидуално отношение и в учебната зала, и извън нея, и имат подкрепата на академичния състав не само във връзка с изучаваните предмети, но и в личен план и при професионални трудности.

Магистърски програми в BEBS

 

BEBS се отличава с професинален и практически подход към бизнеса, който предлага конкретна обратна връзка за нуждите в света на бизнеса.

Master’s in International Business Innovation

 

Магистърската програма Международни бизнес иновации преподава нужните умения, отговарящи на предизвикателствата в днешното общество, като въвежда положителна промяна във всеки сектор или индустрия, предимно чрез технологии.

Тази магистърска програма предоставя инструментите, от които се нуждаят студентите, за да изградят разнообразни и стабилни бизнес модели. Студентите са в състояние да предвидят бъдещия технологичен напредък и да го използват, за да наложат своят бизнес и да окажат своя принос в обществото като цяло.

Master’s in Internationalization of Companies & Access to New Markets


Магистърската програма Интернационализация на компании и досъп до нови пазари е подходяща за предприемачи и професионалисти, които искат да интернационализират своите собствени компании или тези, в които работят.

Програмата дава възможност на студентите да промотират интернационализацията и чуждестранните търговски дейности на компанията, както и да развият широка перспектива и цялостна рамка с всички аспекти, оказващи влияние върху предприемаческите връзки на международно равнище.

Master’s in Operations Management & Logistics


Магистърската програма Оперативен мениджмънт и логистика предлага инструменти и техники за тези, които искат да следват оперативно управление.

Студентите прилагат натрупаните знания по време на програмата в различни проекти. Те анализират текущи оперативни резултати на организацията по отношение на продукция, дистрибуция и международна логистика, и също така се учат как да реорганизират и подобряват бизнес процесите.

Тази програма е 100% онлайн, използвайки интерактивни форуми, анализи, работни материали и казуси в дигиталната класна стая на витруалния кампус на BEBS.

Master’s in International Tourism and Hospitality Management

 


Магистърската програма Международен туризъм и хотелиерски мениджмънт разглежда най-актуалните теми в туристическата индустрия и управление на човешкия капитал. Тази специалност не просто изучава туризма и хотелиерството, а се фокусира върху това да ви направи бизнес мениджъри в сферата.

След завършването, студентите са готови да започнат кариера като отговорни лица за взимане на решения. Тъй като тази област е много практическа, BEBS предлага страхотни възможности за стаж, за да осигури не само знания, а и практически опит.

International Master’s in e-Supply Chain Management


Международната магистърска програма Управление на веригата на доставки в електронната търговия развива наобходимите умения за управление на веригата на доставки, използвайки интернет технологии.

Студентите придобиват отлично ниво на знания за всички аспекти на управлението на веригата на доставки (SCM): снабдяване, продукция, складране, транспортни системи, бюджетиране и др.

Програмата също така разглежда фундаменталната роля, която електронната търговия играе в иновациите и трансформациите на веригите на доставки и проектите за развитие на логистиката.

Master in Human Resources Management


Когато работите с хора, не винаги е достатъчно да сте добър мениджър, необходимо е да бъдете също и добър лидер. Магистърската програма Управление на човешките ресурси в BEBS подготвя професионалисти, които искат да разгърнат кариерата си като лидери в сферата на човешките ресурси (HR) и предоставя решения на съвременните предизвикателства в тази област.

Като силно ориентирана към хората област, тази програма предлага всички жизненоважни инструменти, дори и за коучинг, процеса на наемане на служители, управление на взаимоотношенията и много други меки и твърди умения.

Master in Project Management

 

В наши дни компаниите трябва да вземат бързи решения, макар и да не са сигурни какво следва. Най-успешните компании материализират своите идеи като превръщат промените в проекти и ги изпълняват чрез добре планирано управление.

Тази магистърска програма е създадена от BEBS с цел да научи студентите как да да бъдат ефективни преводачи на цели за техните компании. До завършването си студентите ще бъдат способни да превръщат идеите в конкретни резултати. Програмата покрива всички аспекти на управлението на проекти от технологични инструменти до управленческите умения.

Executive Certificate Courses

 

BEBS Barcelona Executive Business School има реномиран каталог от 35 сертификатни курсове, които представляват стъпка напред в професионалното обучение за всяка учебна програма. Независимо дали искате да повишите уменията си в работата или възнамерявате да изкачите нова професионална стълба, допълването на портфолиото ви с който и да е от тези сертификати ще ви помогне да се отличите като неповторим специалист.

Курсовете са в областите управление на проекти, маркетинг, управление на веригата на доставки, логистика, бизнес иновации, финанси, туризъм и хотелиерство. Продължението им е между 4 и 9 седмици, в зависимост от програмата. Всеки курс може да бъде онлайн или в университета.

Студентски услуги


За повечето студенти решението да учат в BEBS означава преместване и адаптиране към нова култура и начин на живот. Затова BEBS предлага допълнителни услуги за да помогне на студентите с кандидатстването за виза, финансова помощ, полети, застраховки, настаняване, културни активности и други.

Свържете се с BEBS за да получите повече информация:

 

http://ge.bebs.org/

Контакт за информация: m.abi@bebs.org

Адрес: Carrer de Torroella Montgrí 23 BJ ,08027 Barcelona, Spain

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top