fbpx
Начало » Магистър » Открий вълнуващи възможности с международна магистратура. Онлайн изложение за магистратури, 17-и май

Открий вълнуващи възможности с международна магистратура. Онлайн изложение за магистратури, 17-и май

  • myotova
  • 22 апр. 2021
  •  Коментарите са изключени за Открий вълнуващи възможности с международна магистратура. Онлайн изложение за магистратури, 17-и май
Access Masters and Access MBA

Искате да подобрите бизнес уменията си и да преосмислите кариерата си? Access MBA и Access Masters ви канят на интерактивни онлайн събития на 15 и 17 май, за да се запознаете с топ бизнес училища от цял свят.

Ето какво ви очаква на събитието:

  • Индивидуална програма за видео консултации с представители от American University in Bulgaria, WU Executive Academy, Hult International Business School, Grenoble Ecole de Management, IE Business School, University of Strathclyde и много други
  • Лично експертно и техническо съдействие от екип на Access MBA и Access Masters при подготовка за участие и по време на събитието
  • Съвети за кандидатстване и видове тестове за прием
  • Разнообразни възможности за стипендии и информация за финансиране

Ако решите да участвате, имате шанс да спечелите безплатно кандидатстване или стипендия от 1 000 Евро за университет по избор от участващите на събитието!

Как да пренастроите кариерата си с MBA и Магистратура?

Обучението в програмите развива пълноценно заложбите ви за бизнес лидерство.

Разнообразие. Толкова много възможности! Бизнес, мениджмънт, маркетинг, финанси. В България, в близка или далечна, позната или още непозната дестинация. Изборът е ваш.

Гъвкаво. Изберете учебния формат, който отговаря на вашия професионален стил. В редовна форма на обучение ще получите всички предимства. В задочна – ще съчетаете успешната си кариера с нови бизнес познания. С онлайн обучение ще усъвършенствате нови технологични и комуникационни умения.

Сигурност. Каквото и да изберете, направете го спокойно. Виртуалното изложение ви дава всичко нужно, за да намерите най-добрата програма като се включите от където ви е удобно.

Участвайте в Access MBA и Access Masters Online събитията безплатно. Заявете присъствието си още сега, за да се възползвате от максимален брой срещи в рамките на няколко часа. Местата са ограничени.

Запишете сега за Access MBA, 15 май: https://www.accessmba.com/link/HYq

Запишете сега за Access Masters, 17 май: https://www.accessmasterstour.com/link/HYp

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top