fbpx
Начало » Списанието » Архив » Брой април 2020

Брой април 2020

Четете безплатно новия брой на сп. „Образование и специализация в чужбина“

 

Във времена на всеобщ смут и несигурност вярваме, че погледът към бъдещето и стремежът към образоване ще ни помогнат по-бързо да се върнем към нормалния ритъм на живот.

 

Когато всички ние #Оставаме Вкъщи и екипът на сп. „Образование“ работи дистанционно повече от седмица, решихме да споделим напълно безплатно бр. 94 (април 2020) в дигитален формат.

Изданието ще бъде само дигитално и няма да бъде достъпно и в търговската мрежа поради ситуацията на извънредно положение в страната и затворени обекти до 13-и април. За нас като медия е важно да бъдем отговорни и дадем личен пример. Затова нашият подарък към всички наши читатели е възможността да изтеглят броя свободно и да го прочетат на мобилно устройство или компютър.

 

web-sta

 

Новият брой на сп. Образование може да свалите от ТУК.

 

В него специалности на фокус са класическите специалности Медии и комуникации, както и Финанси и счетоводство. Разглеждаме също престижната магистърска степен по бизнес администрация, по-позната като MBA. Какви са възможностите за изучаване на Икономика в Австрия, Фармация и Медицина във Великобритания. Не пропускайте и материала ни за екзотичната образователна дестинация Япония. А за онези които вече са се ориентирали към популярната Нидерландия – даваме светлина върху възможностите за финансиране на обучението. Няма да издаваме повече, но сме Ви приготвили още много интересни истории, интервюта, полезни съвети и вдъхновяващи личности.

 

Списание „Образование и специализация в чужбина“ излиза 7 пъти в година и е единствената медия у нас посветена на образованието в България и чужбина. За нашите специални условия за абонамент – вижте ТУК.

 

На всички наши настоящи абонати – казваме едно голямо „Благодаря!“. Добавяме още 1 брой към Вашия годишен абонамент и се радваме да бъдем полезни. Не забравяйте да ни пишете след време, за да споделим и Вашите успешни истории на страниците на изданието.

 

Ако искате да се сдобиете с някой брой за вашата колекция – направете го ТУК.

 

Бъдете здрави и приятно четене!

От екипа на сп. „Образование и специализация в чужбина“ и сайта www.studyabroad.bg

 

КАК ДА СИ КУПЯ:

- направете поръчка на телефон в София 02/ 961 62 63 или да ни пишете на office@studyabroad.bg

Цена: 5 лв.
Доставка с куриер за сметка на получателя.

Начин на плащане:
- по банков път - Райфайзенбанк България, BIC: RZBBBGSF, IBAN: BG93RZBB91551009106567, Маркет Тренд ЕООД
- с наложен платеж при доставка с куриер

АБОНИРАЙТЕ се  за сп. Образование и специализация в чужбина от тук

Top