fbpx
Начало » България » F.O. и Peeva: Всеки ден ти се дават нови възможности

F.O. и Peeva: Всеки ден ти се дават нови възможности

  • myotova
  • 29 апр. 2022
  •  Коментарите са изключени за F.O. и Peeva: Всеки ден ти се дават нови възможности
F.O.

Здравейте, благодаря ви за интервюто. Как стартирахте музикалната ви кариера?

PEEVA: Аз пея от малка. В 8-ми клас започнах уроци по поп пеене. Кандидатствах в музикалното училище с оперно пеене. Явявала съм се на различни музикални конкурси и от тогава съм все на сцена. Професионалното ми развитие започна 2013-2014 г., когато подписах договор със Zanimation.

F.O.: Аз си счупих ръката и много дълго време бях с гипс. Нямаше какво да правя и реших да започна да пиша песни и да си играя с програми. Направих песен на майтап, да се смеем с приятелите. Те не вярваха, че съм я направил сам и трябваше да направя още една, за да им докажа… Третата си дойде сама и така…

F.O., ти си изключително популярен в България. Беше ли целенасочено?

F.O.:  Не. Животът ти дава лимони, ти правиш лимонада. Всеки ден ти се дават нови възможности. Колкото по-малко от тях пропускаш, толкова по-интересни неща ти се случват.

Успяваш да рапираш изключително бързо… Това талант ли е или практика?

F.O.: Не знам дали е талант, но талантът не е нищо, ако не го развиеш. Така или иначе си е техника и без практика е трудно да се усвои J

PEEVA, как характеризираш твоята музика? Какво послание искаш да има тя?

PEEVA: Моята музика няма точно определение, освен моята… Според мен музиката, която всеки създава, трябва да бъде неговото изкуство. Така че посланието, която носи, е дадената емоция в момента. В общ план не се знае накрая какво ще е финалното послание. Ще се радваме, ако хората свързват нашата музика с любимите си моменти. Така ще живее по-дълго. Със сигурност ще е нещо, което искаме да оставим на децата си.

Наскоро пусна дебютната ти самостоятелна песен „Повече“. Защо чак сега и какво искаш да кажеш с нея?

PEEVA: Първата ми самостоятелна песен „Повече“ излезе на 25.12.21г.- миналата Коледа.
След като излезе, на мен ми беше много интересно дали ще се оправдаят  очакванията на феновете, защото през всичките тези години съм получавала въпроса „Кога ще имаш твоя песен?“. Oтзивите, които последваха след появата й, бяха доста положителни и веднага след тях: „Моля те, другата песен нека не е след 5 год..“. Замислих се в интерес на истината, че музиката, която съм започнала да създавам, е била в дует с F.O. и този дует до ден днешен ми носи пълно удовлетворение. Тя, химията и магията, е видима между нас, така че просто сега е дошъл моментът за моята първа самостоятелна песен. Единственото, което е било целенасочено в нея, е (бях категорична в това), че искам да е с любовно послание и да пея за F.O.

Повечето хора знаят, че вие сте семейство. Как успявате да съчетавате почивката?

PEEVA: Когато човек работи това, което обича, почивката си е в реда на нещата. Късметлии сме до ден днешен в това отношение. Предимно почиваме повече лятото, когато вече времето е подходящо за гората и за няколко плажа.

Често се казва, че е трудно една двойка да работи заедно. Имате ли противоречия и как ги потушавате?

F.O.: Когато посоката и погледът над живота е един и той е общ… Не се потушават трудно противоречията, ако има такива.

Разкажете ни повече за вашето семейство. Имате и деца. На колко годинки са? Музикални ли са?

PEEVA: Малките Митеви са нашата дъщеря Мишел (на 5 год.) и синът ни Радимир (на 3г.) .
Да, със сигурност са музикални хаха … То май си е в реда на нещата. Музикални са от бебета, реагираха още от малки на музика. Вкъщи тя винаги присъства и е неизбежно. Аз самата пеех на сцена, докато бях бременна и с двете ни деца.

Ако не се занимавахте с музика, какво щяхте да работите?

PEEVA: Не съм се замисляла… От малка пея и  съм следвала главно това. Но може би медицината винаги ми е изглеждала интересна.

F.O. : Аз сигурно щях да се занимавам с някакъв вид търговия.

Нека всеки един от вас завърши интервюто с любим ваш музикален цитат.

PEEVA: „Аз вече разбрах, че когато запиша гласа на сърцето, наистина мълчанието е злато, а моята дума – безценна.“ (F.O. – от песента „ Как да“ на F.O. & MWP )

F.O. : „Молим се с ръцете, които крадем“ (MWP)

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top