fbpx
Начало » Интервю » Невена Пейкова: От теб зависи колко силно искаш нещо и колко ще бориш

Невена Пейкова: От теб зависи колко силно искаш нещо и колко ще бориш

  • bobi
  • 05 сеп. 2017
  •  Коментарите са изключени за Невена Пейкова: От теб зависи колко силно искаш нещо и колко ще бориш

Невена, имаш нова песен. Честито! Какво е чувството?

Здравей, благодаря! Чувството е страхотно!

„Трябваш ми спешно.“ Кой, защо, как?

Да, това е името на новия ми проект. На лирическата ми героиня и трябва спешно бившия й приятел, въпреки, че пее как вече е с друг. Женска работа. А на мен този, който ми трябва спешно, е моя приятел – Стефан. Той е до мен винаги, когато имам нужда, и му благодаря!

Много си секси в новото видео. Лесна ли ти беше ролята на прелъстителка?

Ооо благодаря! Със сигурност не беше от най-лесните неща за мен, но благодарение на Милен Данков, който е хореограф на парчето, изглеждам и се чувствам така.

Люси Иларионов отново е режисьор на видеото. Негови ли са идеите за клипа?

Абсолютно, да! Идеите са неговите, аз и продуцентите ми от Вирджиния Рекърдс му имаме пълно доверие и точно затова отново избрахме да работим с него. Той е машина!

Как успяваш да поддържаш форма, за да изглеждаш така неотразимо?

Ехеее, много ме ласкаеш! Опитвам се пазя форма най-вече заради себе си, и самата аз да се чувствам добре. И така и се чувствам в момента. Знаеш, важна е храната и движението 🙂

Започва X-Factor. За теб какво означава това предаване?

Х-фактор е моето начало! Благодарна съм, че имах възможността да бъда там, това е най-доброто място за млад артист, който търси развитие. От там тръгнах и нямам търпение да видя новите таланти. Пожелавам успех на всички.

Кой за теб е най-специалния момент от предаването?

Колко назад ме върна… Може би кастингът ми в началото.. . Изпях най-любимата ми песен и  всички бяха на крака… Повярвай ми, неописуемо е чувството!

Страх ли те е от конкуренцията? Постоянно излизат нови и нови музиканти, а пазара е малък…

Страх – не! Мисля, че всеки е различен и печели аудитория с това, което е. Едни успяват, други – не. Това е късмет! А и има нещо друго – зависи от теб самия колко силно искаш нещо и колко си готов да се бориш. Борба е да се задържиш на музикалната сцена, но се радвам, че за момента аз успявам!

Кой ти беше най-трудния момент досега в кариерата?

Бих казала, че ми беше труден избора на следващо парче след „Да избягаме“, защото „Да избягаме“ надмина очакванията ми като парче и стана огромен хит. Горда съм с тази песен. Та ми беше трудно да взема решение към коя посока да тръгна, но в крайна сметка с продуцентите ми се спряхме на „Трябваш ми спешно“ – различно, динамично и много ново за Невена, като име.

Твоята мисъл на деня е…?

Бъди щастлив и обичай!!!

Интервю на Борислав Борисов

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top