fbpx
Начало » МВА » COTRUGLI Business School ще връчи 6 стипендии за МВА програми

COTRUGLI Business School ще връчи 6 стипендии за МВА програми

  • netpro
  • 15 февр. 2016
  •  Коментарите са изключени за COTRUGLI Business School ще връчи 6 стипендии за МВА програми
Diplomas

Тази година COTRUGLI Business School ще връчи 6 стипендии на най-добрите мениджъри в България за международно акредитираната Executive MBA (EMBA) програма. Като част от политиката по корпоративна социална отговорност на COTRUGLI този проект има за цел да помогне на мениджърите да получат професионално образование от водещо бизнес училище в Югоизточна Европа. Не само студенти от България избират COTRUGLI, а и такива от Австрия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Сърбия, Македония, Черна гора, Румъния и Словения.

При кандидатстване има възможност да се спечели една от 6-е ЕМВА стипендии. COTRUGLI предоставя пет частични и една пълна стипендия на обща стойност от 63 000 евро.

Молби за кандидатстване се приемат до 13-ти март 2016г.

Конкурсът за стипендии се състои от три етапа. Първо трябва да се попълни молба за кандидатстване. След това се провежда индивидуално интервю, а финалният изпит е на 26-и март 2016г. в София , където най-добрите мениджъри ще се състезават да спечелят една от шестте ЕМВА стипендии.

Изискванията за кандидатите за Executive MBA програмата са висше образование, отлично владеене на английски език и минимум 5 години мениджърски опит.

EMBA програмата е международно акредитирана от AMBA association и предоставя професионално бизнес обучение. Само престижните училища в света имат тази акредитация. Сред тях са: INSAED, IMD, London Business School, ESCP Europe, Bocconiи други.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top