fbpx
Начало » България » Стажантска програма на EVN

Стажантска програма на EVN

  • netpro
  • 19 мар. 2015
  •  Коментарите са изключени за Стажантска програма на EVN

За десета поредна година ЕVN България ще проведе своята лятна стажантска програма под наслов „Младежи с бъдеще“, която дава възможност за придобиване на  реален практически опит и професионални умения.

Желаещите да участват в програмата могат да кандидатстват по определени позиции, според техния интерес и предпочитания. Програмата е с продължителност три месеца: юли, август и септември 2015 г. В зависимост от обявените позиции местата на провеждане на стажовете включват централни отдели на EVN България в Пловдив и клиентски центрове на компанията в Югоизточна България.

И тази година стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти. След края на стажа най-успешно представилите се ще имат шанс да получат предложение за по-дългосрочен ангажимент в дружеството или покана за посещение на централата на EVN в Австрия.

Информация за конкретните стажантски позиции е публикувана на интернет страницата на ЕVN България www.evn.bg в меню „Кариери” на следния линк:http://www.evn.bg/Karieri/mladezhi_s_badeshte.aspx.

Документи за кандидатстване се приемат до 15 април 2015 г. на електронен адрес: internship@evn.bg.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top