fbpx
Начало » Събития » Virtual Study in Italy 2020 

Virtual Study in Italy 2020 

Map Unavailable

Дата/час
Date(s) - 10/10/2020 - 11/10/2020
10:00 - 18:00

Категория


Италия – държава, асоциирана с класическите и модерните изкуства, привличаща хората с историята и културата си и оставаща завинаги в сърцата им. Неслучайно е мечтаната дестинация за следване на много студенти – всеки, който отиде там, се връща душвено по-богат и придобива ценни знания за бъдещата си кариера. Изложението Virtual Study in Italy 2020 цели да запознае повече българи с обучението в Италия и по този начин да направи това животопроменящо изживяване по-достъпно за тях!

Ако се интересувате от различните хора, храни и култури, ако искате да опознаете градове, които изглеждат като произведения на изкуството, ако обичате да сте заобиколени от история, където и да отидете… тогава Италия е именно за вас. А има ли по-добър начин да изживеете една държва от избора да следвате в нея?

Специлизираният форум за обучение в Италия Virtual Study in Italy 2020 е направен за хора като вас. Агенцията за образование в чужбина „Скай лайнс“ и Италианската търговска камара в България обединяват усилия, за да получите вие най-важната информация за кандидатстването в държавата. На 10. и 11. октомври представители на избрани университети ще са на ваше разположение, за да отговорят на всичките ви въпроси относно италианското висше образование.

Събитието е напълно безплатно. За да се включите, единствено трябва да се регистрирате предварително ТУК.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top