Начало » Събития » Scale up your career – Intensive workshops

Scale up your career – Intensive workshops

Map Unavailable

Дата/час
Date(s) - 24/04/2018 - 01/05/2018
All Day

Категория


Кое е най- доброто решение за твоето професионално развитие?

 

Scale up your career ти помага да разбереш кои са силните ти страни, в каква посока да поемеш, кои роли са подходящи за теб и кои не. Обучението е подходящо за хора от различни професионални сфери, които искат да бъдат на по-висока позиция или имат амбицията да започнат кариера в нова област.

По време на обучението:

– Получаваш цялостен профил и картина на силните ти страни, умения, какво имаш нужда да развиеш. Отделяме индивидуално внимание на всеки казус и се уверяваме, че ще получиш отговор на всичките си въпроси.

– Поставяш цел и създаваш план – къде си в момента и как да стигнеш там, където искаш да бъдеш.

– Създаваш индивидуален план за развитие – какви умения, знания и нагласи имаш нужда за целта си и как най- ефективно за твоя профил да ги придобиеш.

– Умение да представяш себе си и да изграждаш добър професионален имидж – кой си ти и с какво искаш да те свързват. Умения за създаване на успешно CV и Linkedin профил.

– Комуникационни умения – как да задаваш въпроси, слушаш и даваш инструкции, така че да постигаш целите си (базови умения за всички бъдещи лидери на екипи и мениджъри, но и за всички служители)

– Умения да планираш деня и седмицата си, така че да знаеш кои са важните неща и да ги свършваш.

Двете работилници на живо ще се проведат на 24.04.2018 и 26.04.2018 от 19:30 до 21:30 часа в IT step Academy, бул. Александър Стамболийски 55, етаж 7.

След двете работилници участниците стават част от 3 седмична онлайн обучителна програма, в която развиват умения за постигане на цели, приоритизиране, както и ключови комуникационни умения стъпка по стъпка. Уменията в онлайн програмата затвърждават и надграждат постигнатото по време на работилниците.

Вижте пълната информация за курса на този линк.

Възползвайте се от 30% отстъпка, като въведете промокод  Edu30 в полето за регистрация най-долу, след като изберете билет. 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top