fbpx
Начало » Събития » Open House в Американския университет в България

Open House в Американския университет в България

Map Unavailable

Дата/час
Date(s) - 08/02/2020
All Day

Категория


На 8-ми февруари бъдещите студенти могат да посетят кампуса на мериканският университет в България (АУБ) и да се запознаят с условията за кандидатстване

Както всяка година през февруари Американският университет в България отваря врати за амбициозните и любопитни зрелостници, техните родители и всички, които се интересуват от повече подробности, свързани с кандидатстването в АУБ. Ежегодното събитие Open House (Ден на отворените врати) дава възможност на широката общественост да разгледа базата на висшето училище и да се запознае от първа ръка с американската система на обучение liberal arts. В последните години броят на студентите в АУБ бележи двуцифрен ръст.

Тази година Денят на отворените врати е на 8 февруари, a посетителите ще могат да се потопят в специфичната атмосфера на АУБ и лично да почувстват пулса на живота в кампуса. Денят започва още в 9 часа сутринта в съботния ден с регистрация в Студентския център в сградата America for Bulgaria. До обяд са предвидени различни срещи и разговори с възпитаници и студенти на университета, както и организиран тур на кампуса, който включва модерната театрална зала и библиотеката на университета. В следобедните часове седем преподаватели от АУБ ще представят своите дисциплини по време на лекциите в Академичен център „Балкански“. Лекциите ще се водят на английски език, който е и работният език в учебното заведение, а темите са от областите философия, психология, политически науки, бизнес, маркетинг, медии и масови комуникации. За следобеда е планирана информационната среща за родители, както и уъркшопи на студентски клубове. Отделно всеки желаещ може да се запише за индивидуална среща с представители на отдела за приемане на нови студенти през целия ден.

 

Желаещите да се запознаят отблизо с Американския университет в България трябва да се регистрират онлайн тук или чрез събитието AUBG Open House  във Фейсбук страницата на университета.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top