fbpx
Начало » Събития » Френски салон „Обучение и професионална реализация“

Френски салон „Обучение и професионална реализация“

  • Lyubina Panayotova
  • 26 окт. 2018
  •  Коментарите са изключени за Френски салон „Обучение и професионална реализация“
Map Unavailable

Дата/час
Date(s) - 26/10/2018 - 27/10/2018
All Day

Категория


Френското посолство в България има удоволствието да ви представи Салона „Обучение и професионална реализация“, организиран от Френския институт в България и Агенция Campus France Париж, който ще се проведе на 26 и 27 октомври 2018 година във Френския институт в България.

 Събирайки на едно място френски висши учебни заведения и представители на франкофонските програми в България, тази проява ще даде възможност, както за директен контакт със студентите, така и за развитие на междууниверситетското сътрудничество.

С участието на френски предприятия в България и на български фирми утвърдени на франкофонските пазари, тази проява има за цел също така да засили диалога между университети и предприятия, за да имат възможност студентите да се обучават по програми, адаптирани към пазара на труда, а дипломираните млади специалисти да намерят подходящата работа.

Салонът е насочен към франкофони и нефранкофони

– ученици, които желаят да продължат образованието си във Франция или във франкофонските програми в българия

– студенти, желаещи да се обучават във Франция или във франкофонските програми в България

– студенти, които търсят професионален стаж

– дипломирани специалисти, търсещи работа

Салонът ще бъде организиран в 3 тематични секции

– Секция « Образование », където висши учебни заведения,  както и представители на франкофонските програми в България, ще информират за нивото и професионалната ориентация на предлаганите учебни програми и свързаните с тях възможности за професионална реализация.

– Секция « Кариера », където представители на предприятията ще се срещнат в индивидуални интервюта със студенти и дипломирани специалисти, за да им изяснят спецификата на стажовете, на работните места и възможностите, които им се предлагат за работа в България и във Франция.

За да получите работа, за да бъде включено вашето CV в базата,  до която имат достъп многобройни френски  предприятия, запишете се за индивидуално интервю тук.

Определете вашия график за срещи с представителите на Addeco, Astrea, Codix, Concentrix, HRS, Мanpower, Modis, Montupet, Mr Bricolage, Pontica Solutions, Proxiad, Telus, Trixir.

– Секция « Aтелиета », анимирани от университетски преподаватели и от специалисти те имат за цел придобиване на техники и знания необходими при обучението във висши учебни заведения както и на практични умения при търсене на стаж или работа.

 

За улесняване на комуникацията с френските представители по време на салона, на всеки щанд ще присъства асистент – преводач.

 

Регистрацията и участието са безплатни.

За повече информация посетете следния линк.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top