fbpx
Начало » Събития » Представяне на Британско училище в София – филиал в Пловдив

Представяне на Британско училище в София – филиал в Пловдив

  • Lyubina Panayotova
  • 05 юни 2019
  •  Коментарите са изключени за Представяне на Британско училище в София – филиал в Пловдив
Map Unavailable

Дата/час
Date(s) - 05/06/2019
17:00 - 18:00

Категория


Британско училище в София открива филиал в Пловдив. Официалното представяне на училището и неговите програми пред пловдивската общественост ще бъде в Историческия музей в града.

 

На 5-и юни от 17 часа ще бъде презентацията на училището на английски език. На същата дата от 18 часа ще бъде представянето на български език.

 

Британско училище в София – филиал Пловдив ще отвори врати през септември 2019 г. Приемът за деца от 2 до 10-годишна възраст е отворен и може да кандидатствате на www.bsplovdiv.bg. Детската градина и началното училище до 4-и клас ще се помещават в модерна база в Марково, ул. „Цар Иван Асен II“ №48.

На представянето на 5-и юни в Историческия музей в Пловдив ще може да научите повече информация за програмите и условията за прием на училището. Ще можете да се запознаете с иновативните методологии, които в последните години бяха въведени в Британско училище в София. Училището е акредитирано от британското Министерство на образованието и има статут на „британско училище извън пределите на Великобритания“. Освен това има акредитации от изпитния борд към университета „Кеймбридж“, както и от Съвета на международните британски училища (COBIS) и Европейския съвет на международните училища (ECIS).

На представянията на училището ще имате възможност и да надникнете в модерното училище на 21-и век, в което основният език на комуникация е английският, многостранното развитие на детето е гарантирано не само чрез основните, но и чрез допълнителните предмети и извънкласните дейности, заложени в програмата, както и от ранното обучение по чужди езици и информационни технологии. Широко застъпени в училищната програма са посещенията на културни и исторически забележителности, спортни събития, екскурзии.

Очакваме ви на 5-и юни от 17:00 (на английски език) и от 18:00 часа (на български език) за представяне на Британско училище в София – филиал Пловдив, в зала „Съединение“ на Исторически музей – Пловдив.

Повече информация може да намерите на www.bsplovdiv.bg и www.bssofia.bg,

както и във Фейсбук – @BritishSchoolSF и @CampusPlovdiv.

 

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top