Начало » Събития » Презентация на Università Cattolica del Sacro Cuore

Презентация на Università Cattolica del Sacro Cuore

  • Ana Avtova
  • 14 Ное. 2017
  •  Коментарите са изключени за Презентация на Università Cattolica del Sacro Cuore
Loading Map....

Дата/час
Date(s) - 14/11/2017
18:30 - 19:30

Локация
Marinela hotel

Категория Няма категория


Università Cattolica del Sacro Cuore е най-големият частен университет в Европа с 42 000 студенти и бази в Милано, Рим, Бреша, Пиаченца, Кремона и Кампобасо. Елитната школа заема челната позиция за професионална реализация на завършилите студенти в Италия.

 UCSC кани българските кандидат-студенти на своята презентация в София, която ще се проведе на 14 ноември в х-л „Маринела“ /бивш „Кемпински“/ от 18:30 часа.

 

Университетът  предлага множество бакалавърски и магистърски програми, както и едногодишни специализации на италиански и английски език. В кампусите на UCSC в Милано, Рим, Бреша, Пиаченца, Кремона и Кампобасо, освен специалности в сферата на бизнеса, мениджмънта и международните отношения, можете да изучавате програми и в областта на медицината, правото, социалните и хуманитарни науки.

Сред именитите възпитаници на Università Cattolica del Sacro Cuore са бившият председател на Европейската Комисия Романо Проди, бившият главен  изпълнителен директор на „Дукати” Габриел дел Торчио и основателят на италианската петролна компания „ЕНИ” Енрико Матей.

Таксите за обучение в Италия се определят на база семейни доходи. В Università Cattolica del Sacro Cuore те варират между EUR 3 500 и EUR 8 900. През изминалата учебна година 70% от записаните български студенти успяват да спечелят стипендия, която ги освобождава от таксата за обучение и е в размер на 5000 евро.

Заповядайте на 14 ноември от 18:30 ч. в х-л „Маринела“ (бивш „Кемпински“) , за да се срещнете с представител на учебното заведение и да зададете лично въпросите, които ви вълнуват!

Входът за събитието е свободен с предварителна регистрация ТУК.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top