Начало » Събития » Как да бъдеш успешен лидер

Как да бъдеш успешен лидер

  • Ana Avtova
  • 08 Ное. 2017
  •  Коментарите са изключени за Как да бъдеш успешен лидер
Map Unavailable

Дата/час
Date(s) - 08/11/2017
10:30 - 16:00

Локация
Столична библиотека

Категория


Интеграл и AUBG канят всички ученици, които имат интерес в областта на бизнес специалностите, на уъркшопа „Ideas and Concepts in Leadership and Its Connection to Business“, организиран в партньорство с Американския център.

Обучение в реална бизнес среда

Лекторът проф. Артур Пантелидес от Американския университет в България ще говори на тема „Как да бъдеш успешен лидер„, която ще разисква с присъстващите.

След това учениците ще бъдат разделени на отбори за специалната игрова част от събитието, в която всеки ще може да научи дали има лидерски качества и уменията да работи в екип.

Уършопът ще се състои на 8 ноември (сряда) в столичната библиотека на Американския център на пл. „Славейков“ №4А и изисква предварителна регистрация на следния линк

http://www.world-education.eu/aubgleader/

Ако си на училище следобед, ела от 10:30 ч. до 12:30 ч.

Ако си на училище сутринта, ще те очакваме от 14:00 ч. до 16:00

 

За лектора: Професор Пантелидес има над 20-годишен опит в индустрията в областта на международните производствени операции и стратегическото управленско консултиране.

Заемал е висши позиции в стратегическото планиране и контрол, операциите, международното управление на проекти, инженеринга и научноизследователската и развойната дейност.

Работил е по проекти в САЩ, Япония, Виетнам, Италия, Бразилия и Мексико и има публикувани множество международни статии и статии.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top