Начало » Събития » Изложение за британско образование Study UK

Изложение за британско образование Study UK

  • Lyubina Panayotova
  • 20 окт. 2018
  •  Коментарите са изключени за Изложение за британско образование Study UK
Loading Map....

Дата/час
Date(s) - 20/10/2018
11:00 - 17:00

Локация
Sofia Hotel Balkan

Категория


Обучението в Обединеното кралство ще ви помогне да постигнете желаната професионална реализация. Елате на изложението Study UK в София Хотел Балкан (бившия х-л Шератон) на 20 октомври (събота), за да научите директно от източника всичко, което ви е необходимо да знаете за възможностите, които предлага британското висше образование.

Ще можете да се срещнете с представители на някои от най-добрите университети от Обединеното кралство, а експертите от изпитния отдел на Британски съвет ще ви консултират за теста по английски IELTS, който е необходим при кандидатстването.

 

Има ли промени в таксите за обучение заради Брекзит?

 

Студентите от ЕС, които започват обучението си в британски университети през 2019-20 академична година, ще продължат да ползват статут на местни студенти по отношение на таксите за обучение (home fee status). Това означава, че ще заплащат същите такси като тези на кандидатите от Великобритания.

Кога? 20 октомври (събота) 2018 г.
от 11:00 до 17:00 ч.
Къде? София Хотел Балкан
гр. София, пл. Света Неделя 5 (бившия хотел Шератон)

Регистрирация за изложението

 

Повече информация за участващите университети и линк за онлайн регистрация можете да намерите на сайта на Британски съвет в България: оттук.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top